HomeStiri Mondene Gata cu burlacia! Stefan Stan si-a gasit aleasa inimii si a cerut-o in casatorie

Gata cu burlacia! Stefan Stan si-a gasit aleasa inimii si a cerut-o in casatorie

autor Nitu Alina
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/04/Gata-cu-burlacia-Stefan-Stan-si-a-gasit-aleasa-inimii-si-a-cerut-o-in-casatorie.jpg

Ștefan Stan este un artist complet, care însă nu prea a avut noroc în dragoste. După relația controversată pe care a avut-o cu Andreea Mantea, Ștefan Stan a declarat că a găsit-o!

Gata cu burlacia! Stefan Stan si-a gasit aleasa inimii si a cerut-o in casatorie

Ștefan Stan este îndrăgostit până peste cap de tânăra Bianca pe care a și cerut-o în căsătorie. Această a spus „DA!” hotărât și urmează o nuntă ca în povești.

Artistul a făcut primele declarații despre cum a cucerit-o pe Bianca

„E o fată frumoasă, am cunoscut-o la o cafea… Mi-a atras atenţia. Eram cu nişte prieteni, ea a venit a doua oară… Prima dată când ne-am văzut, doar ne-am uitat, aşa… Nu era nimic… Am stat la aceeaşi masă, aveam prieteni comuni. Am glumit, am râs în acea seară, parcă de final de vară. Stăteam până la patru-cinci dimineaţa de vorbă, la, la, la… A doua oară ne-am întâlnit tot acolo, la cafea, şi am început să-mi activez farmecul. M-am oferit s-o duc acasă, a zis «nu»!

Aveam faimă de cuceritor… A vorbit cu mine, a glumit, a zâmbit, dar atât! Am aflat numărul ei… M-a plimbat vreo săptămână şi ceva. Apoi am început să ieşim. Ne-am plimbat vreo trei-patru luni. Doar ne-am plimbat, terase… Mi-a plăcut foarte tare de ea. E foarte inocentă. E foarte respectuoasă. Are o educaţie ieşită din comun, pe care azi nu o mai găseşti. Mi-a plăcut fizicul ei, nu ştiu, tinereţea ei… Este o păpuşă! Ne-am mutat împreună din prima zi în care ne-am combinat! După alea trei-patru luni în care doar ne-am plimbat. Am o relaţie foarte bună şi cu părinţii ei”, a declarat Ștefan Stan.

Gata cu burlacia! Stefan Stan si-a gasit aleasa inimii si a cerut-o in casatorie

Ștefan Stan a mai declarat că este un alt bărbat și s-a terminat cu era „cuceritorului”. A cerut-o pe Bianca în căsătorie și aceasta a acceptat fără ezitare…

Gata cu burlacia! Stefan Stan si-a gasit aleasa inimii si a cerut-o in casatorie

„Căsătorie?! Vrem s-o facem. I-am zis că o iau de nevastă! Ea a acceptat, nu avea cum să zică «nu»! Vreau să mă căsătoresc! Am 40 de ani, vreau să fac şi eu lucruri, nu vreau să stau aşa… Doar discuţii, nici măcar contradictorii. Nu e geloasă. Are încredere mare şi în ea, şi în mine. Prietenii nu mi-au dat şanse cu ea. Nu mi-au dat pentru că toată lumea mă cunoaşte aşa cum sunt. Sau, mai bine spus, cum eram. De aia Bianca nu s-a aruncat din start, pentru că toată lumea a sfătuit-o: «Băi, vezi că ăsta e golan, vagabond, vezi că-i cutare, cutare…». Uite… Sincer, m-a schimbat foarte mult. E pentru prima oară când văd o relaţie altfel. Şi e şi cea mai lungă, avem un an jumătate… Până acum la mine cea mai lungă a fost de opt luni. E o relaţie pe care o văd altfel, matur, fără copilării. Chiar se întâmplă lucruri pe care le doresc. Eu vreau să fac ceva. Până acum nu am vizat lucrurile astea. Până la această relaţie lucrurile erau aşa pentru mine: hai să fie frumos, marfă, OK… Acum nu am parte de surprize, nu am parte de lucruri neplăcute, e foarte fresh. E ceva care se leagă, momentan. Acum, ştii cum e, imprevizibilul… Nu poţi garanta absolut nimic. Numai că eu asta simt, că va fi perfect!”, a mai declarat cântărețul pentru cancan.ro.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed