Gemenii lui Jennifer Lopez au împlinit nouă ani. Ce urări le-a făcut artista

Share

Acum nouă ani Jennifer Lopez aducea pe lume o fetiță și un băiețel. Astăzi, gemenii Emme și Maximilian sunt sărbătoriți de întreaga familie, iar artista a ținut să le ureze și pe contul ei de Instagram tot binele din lume.

gemenii-lui-jennifer-lopez-au-implinit-noua-ani-ce-urari-le-facut-artista

Emme și Maximilian sunt singurii copii ai lui Jennifer Lopez. Aceștia au venit pe lume în urmă cu nouă ani, pe când cântăreața era căsătorită cu Marc Antohny. Între timp, cei doi soți au divorțat, dar au rămas în relații bune de dragul celor mici. De curând gemenii și-au sărbătorit ziua de naștere, iar artista le-a dedicat o postare pe Instagram, făcând public și un colaj de fotografii din viața de familie.

„Emme şi Maximilian… nu-mi vine să cred că exact azi se împlinesc nouă ani de când Dumnezeu mi-a încredinţat cele mai mari binecuvântări ale vieţii mele… În sfârşit, El mi-a trimis frumoşii gemeni, copilaşii mei, iubirea şi viaţa mea în doi oameni mici aflaţi la început de drum. M-aţi făcut mândră în fiecare moment al fiecărei zile! Sunteţi două lumini strălucitoare care faceţi din această lume un loc mult mai frumos pentru mine şi toţi cei care sunt suficienţi de norocoşi ca să vă cunoască… Îţi mulţumesc, Doamne, pentru că m-ai ales pe mine ca să fiu mama lui Max şi Emme. Cuvântul «iubire» nu e suficient pentru a descrie cum se simt inima şi sufletul meu când mă gândesc la voi… La mulţi ani fericiţi, micile mele nuci de cocos!!! Mama vă iubeşte al naibii de mult”, a scris Jennifer Lopez pe pagina sa de Instagram…

gemenii-lui-jennifer-lopez-au-implinit-noua-ani-ce-urari-le-facut-artista1

Jennifer Lopez, în vârstă de 47 de ani, a devenit cunoscută datorită vocii sale și a numeroaselor roluri pe care le-a interpretat în diferite filme de succes. Deși s-a dedicat de mică artei, primul său mare pas către o carieră de renume l-a făcut în 1997, când a interpretat-o pe protagonista filmului „Selena”.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news