Home Stiri George Buhnici, nemulțumit după ce a fost amendat cu 20.000 de lei din cauza comentariilor discriminatorii

George Buhnici, nemulțumit după ce a fost amendat cu 20.000 de lei din cauza comentariilor discriminatorii

autor Mirela
143 views 2 minute timp de citit
  • Buhnici a fost amendat cu suma de 20.000 de lei, în urma declarațiilor de discriminare pe care le-a făcut la adresa femeilor.
  • Un număr foarte mare de persoane și-a dorit ca acesta să plătească.
  • Brand-urile mari cu care colabora au renunțat la el, deoarece nu au mai vrut să își asocieze imaginea cu acesta.

George Buhnici este bun de plată, atât la propriu, cât și la figurat. Acesta a fost amendat cu suma de 20.000 de lei, în urma declarațiilor de discriminare pe care le-a făcut la adresa femeilor.

Un număr foarte mare de persoane și-a dorit ca acesta să plătească și chiar și brand-urile mari cu care colabora au renunțat la el, deoarece nu au mai vrut să își asocieze imaginea cu acesta.

George Buhnici, nemulțumit de rezultatul final

George Buhnici susține că, împreună cu avocata lui, au prezentat toate argumentele necesare la înfățișarea de pe data de 23 august. De asemenea, acesta a continuat să susțină că, prin afirmațiile făcute, a vrut doar să atragă atenția asupra problemelor medicale create de kilogramele în plus, nu asupra esteticii persoanelor.

Mai mult decât atât, vlogger-ul susține că autoritățile și persoanele care au ales să îl critice în mediul online au dat dovadă de același comportament, lucru ce l-a dezamăgit. „Consider că presa și internetul, în general, nu sunt locurile unde se decid chestiuni de drept. Am crezut că și autoritățile sunt de aceeași părere. M-am înșelat”.

Soțul Lorenei confirmă că a fost amenințat

După declarațiile pe care le-a făcut, George Buhnici și soția lui ar fi fost amenințați cu moartea, lucru pe care chiar acesta l-a confirmat pe YouTube.

„Credeți că avalanșa de ură, calomniile și amenințările sunt o măsură suficientă pentru interviul meu? Care nu a ținit nicio persoană cu nume și prenume, ci o problemă de sănătate publică. Unde ar trebui să se încheie acest episod, ce ar trebui să pățesc? Dreptul la libera exprimare face parte din democrația noastră, la fel ca și responsabilitatea în fața legii”, a transmis Buhnici.

Cu toate acestea, specialistul în IT susține că regretă limbajul folosit și admite că și el s-a confruntat cu problema kilogramelor în plus și că nu este nici pe departe unde medicul i-a spus că ar trebui să fie.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies