Home Stiri George Buhnici reacţionează, după declaraţiile făcute la adresa femeilor: „Am vorbit ca un mârlan”

George Buhnici reacţionează, după declaraţiile făcute la adresa femeilor: „Am vorbit ca un mârlan”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 359 views 4 minute timp de citit
  • George Buhnici a făcut mai multe comentarii de discriminare la adresa femeilor care au celulită și vergeturi.
  • După ce acesta a fost supus unui val de critici din partea femeilor care nu sunt de acord cu el, George Buhnici a fost nevoit să își exprime scuzele în mod public.
  • Prin cadrul unui mesaj postat pe contul său de YouTube, Buhnici a încercat să își spele păcatele.

În urmă cu puțin timp, George Buhnici a acordat un interviu în care a adresat câteva cuvinte jignitoare fetelor care au vergeturi și celulită. În urma comentariilor pe care le-a făcut, numeroase femei, dar și numeroși bărbați și-au exprimat opinia, aducându-i acuzații acestuia.

Acum, văzându-se pus la zid de către cei din jur, George Buhnici a postat un video pe contul său de Youtube prin care le-a cerut scuze tuturor femeilor.

George Buhnici le-a cerut scuze femeilor

„Aș vrea să vă spun că, în urma celebrului interviu pe care l-am dat în urmă cu două săptămâni, am primit acuzații și amenințări din cele mai dure și serioase. M-am gândit foarte serios la ce am de făcut în perioada următoare.

Da, am vorbit ca un mârlan, ca un băiețaș de cartier fără minte în cap, fără nicio experiență de viață, ca și cum aș fi fost fumat sau cel puțin ametiț de băutură. Mulți dintre cei care mă cunosc m-au întrebat dacă nu cumva am fost sub influența unor substanțe.

Nu, nu am fost. Nu am această scuză. Eram, poate, puțin euforic datorită atmosferei de festival, mai ales după atâta vreme de stat în casă. Dar asta nu scuză nimic. Probabil, din dorința de a șoca și de a impresiona audiența, încă mai procesez tot ce se întâmplă. Dintr-o tentativă total neinspirată de umor, am reușit să fiu superficial și lipsit de emaptie.

Am jignit categorii întregi de oameni și am obținut, întra-devăr, un șoc. Acest șoc a fost pentru mine și pentru familia mea, nu numai pentru public.

Vreau să-mi cer scuze public tuturor celor pe care i-am jignit. Celor pe care, fără să-mi dau seama, într-o pauză de rațiune, i-am agresat prin limbaj, prin grobianism și prin lipsă de politețe.

Așa cum ați aflat, probabil, am plătit și încă plătesc scump acest episod care a făcut atât de multe «valuri» pe internet și în media, dar aici nu voi intra în detalii. Ceea ce am să fac eu este să-mi reconsider prioritățile, să mă concentrez mai mult pe familie și pe lucrurile de care sunt pasionat și la care mă pricep.

Nu am să dau curs invitațiilor sau ofertelor care speculează imaginea de băiat rău, bădăran și misogin. Consider că această imagine nu mă reprezintă. Nu sunt și nu pot să fiu un astfel de personaj.

Celor care cred că voi profita de popularitatea pe care am căpătat-o în aceste zile, pentru a-mi lărgi gama de preocupări, le spun că nu voi face asta. Nu mă interesează acest fel de popularitate negativă. Nu merit, pentru că nu sunt așa.

Pasionatul de tehnologie susține că nu se va mai da cu părerea în legătură cu subiectele pe care nu le stăpânește

Voi rămâne acolo, pe «felia» mea, acolo unde publicul mă cunoaște și sper că încă mă apreciază: tehnologia care ne schimbă viețile în bine.

Îmi pare foarte rău! Am învățat foarte multe din această situație extremă și mi-aș dori să învețe și alții din ceea ce mi s-a întâmplat mie. Sper ca această dezbatere să fie de folos tuturor. Sper să nu devină încă o întâmplare seacă de pe internet în care toată lumea s-a implicat doar la nivel de comentarii, dar nu am învățat nimic.

În încheiere, vreau să mulțumesc atât celor care mi-au trimis mesaje de susținere, cât și celor care m-au criticat.  Și unii și alții m-au ajutat să depășesc această perioadă și să mă trezesc la realitate.

Din acest moment, vreau să iau tot ce e bun, util și să continui să evoluez. Vreau să-i mulțumesc familiei care mi-a fost și îmi este alături și vreau să spun că-mi pare rău, pentru că, dintr-o inconștiență, i-am expus acestui val național de indignare. Ne revem acolo unde experiența și contribuția mea sunt cu adevărat de folos”, a spus acesta pe YouTube.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies