Home Stiri George Buhnici s-a prezentat la audieri, după ce a fost acuzat de discriminare

George Buhnici s-a prezentat la audieri, după ce a fost acuzat de discriminare

autor Mirela
263 views 3 minute timp de citit
  • George Buhnici a avut a doua audiere stabilită de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării.
  • Prima audiere a fost stabilită pe data de 27 iulie, dar acesta nu s-a prezentat.
  • În cazul în care se decide ca Buhnici să fie amendat, acesta va trebui să plătească între 2.000 de lei și 10.000 de lei.

George Buhnici a avut a doua audiere stabilită de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, CNCD. Prima audiere a fost stabilită pe data de 27 iulie, dar acesta nu s-a prezentat.

Avocata lui a cerut, în schimb, ca un nou termen să fie stabilit, întrucât soțul Lorenei a avut foarte mult de suferit în urma afirmațiilor pe care le-a făcut și are nevoie de ceva timp pentru a-și putea pregăti argumentele.

George Buhnici nu s-a prezentat la primul termen

„Avocata a cerut un termen pentru pregătirea mai temeinică a apărării. Dânsa a arătat că George Buhnici a suferit consecințe grave după acest incident.

Mai precis, că George Buhnici a primit foarte multe amenințări cu moartea, dar și soția sa a fost amenințată cu violul. De aceea, a solicitat să aibă mai mult timp să își pregătească apărarea”, au spus surse din CNCD, la acea vreme, pentru cei de la libertatea.ro.

În cazul în care se decide ca Buhnici să fie amendat, acesta va trebui să plătească între 2.000 de lei și 10.000 de lei sau, dacă norocul va fi de partea lui, se va alege doar cu un avertisment.

„De data aceasta, s-a prezentat. Discuțiile au durat aproximativ 30 de minute, iar George Buhnici și-a cerut scuze, ne-a spus că a primit amenințări cu moartea atât el, cât și soția lui. A avut o atitudine corectă la audieri. Verdictul va fi dat la începutul lunii septembrie”, au mai spus sursele, de curând, în urma celei de-a doua audieri care a avut loc pe data de 24 august.

Vlogger-ul a fost pus la zid imediat de către internauți și de către  persoanele publice

George Buhnici a susținut, în cadrul unui interviu pentru ”XNS”, faptul că, atunci când merge la mare, vrea să vadă „piele” și nu celulită și vergeturi. Ulterior, acesta a continuat, spunând că vrea să vadă fete care arată bine: „Putem fi de acord că e normal să ne uităm la ț**e și la b**i?”.

După ce acesta a fost pus la zid, soția sa, Lorena Buhnici, a declarat faptul că soțul ei nu a greșit cu nimic, deoarece a atras atenția asupra cazurilor de obezitate care sunt din ce în ce mai întâlnite.

Cu toate acestea, internauții au reacționat din nou, spunând faptul că celulita și vergeturile pot apărea chiar și în cazul persoanelor care au o greutate normală și au punctat faptul că acesta, niciodată, în cadrul interviului, nu s-a referit la problemele de greutate, ci doar la aspectul fizic al femeilor.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies