George Buhnici și Lorena, amenințați cu moartea în urma declarațiilor făcute

Share

  • Pe data de 27 iulie a avut loc prima audiere ce a fost stabilită de către Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării în cazul lui George Buhnici.
  • Cu toate acestea, vinovatul nu s-a prezentat.
  • Avocata lui a menționat faptul că toate consecințele pe care acesta le-a avut de îndurat l-au afectat grav.

Surse din Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării au declarat pentru cei de la Libertatea că, după opiniile pe care George Buhnici și Lorena le-au verbalizat, aceștia au primit mai multe amenințări.

Pe data de 27 iulie a avut loc prima audiere ce a fost stabilită de către Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării în cazul lui George Buhnici. Cu toate acestea, George Buhnici nu s-a prezentat, avocata lui menționând faptul că toate consecințele pe care acesta le-a avut de îndurat l-au afectat grav, dar și că are nevoie de timp pentru a-și pregăti apărarea.

George Buhnici are nevoie de timp, pentru a se pregăti pentru proces

„Avocata a cerut un termen pentru pregătirea mai temeinică a apărării. Dânsa a arătat că George Buhnici a suferit consecințe grave după acest incident.

Mai precis, că George Buhnici a primit foarte multe amenințări cu moartea, dar și soția sa a fost amenințată cu violul. De aceea, a solicitat să aibă mai mult timp să își pregătească apărarea”, au declarat surse din CNCD pentru libertatea.ro.

Al doilea termen a fost stabilit pentru data de 23 august. Dacă se va concluziona că afirmațiile pe care acesta le-a făcut au discriminat femeile, George Buhnici va trebui să plătească o amendă între 2.000 și 100.000 de lei.

Acesta a făcut mai multe comentarii la adresa aspectului femeilor

George Buhnici a declarat că femeile care au celulită și vergeturi ar trebui să meargă la sală și să investească bani și timp în acest lucru, pentru a arăta bine.

În urma comentariilor pe care acesta le-a făcut, un val de critici i-a fost adresat și o întreagă mișcare națională a avut loc. Foarte multe persoane și-au exprimat solidaritatea față de femei în mediul online, printre care s-au numărat chiar și persoane publice.

„Am văzut și fete care nu arată bine și nu aș vrea să se interpreteze, dar suntem la festival și putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să și fi consumat, habar n-am.

Dar, serios, mai mergeți pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele și aș vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală”, a spus acesta la Antena Stars.

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news