Home Stiri George Burcea a ajuns de urgență la spital. A trebuit să părăsească emisiunea „Ferma”

George Burcea a ajuns de urgență la spital. A trebuit să părăsească emisiunea „Ferma”

autor Buinoschi Andreea
157 vizualizari

În timp ce filma pentru emisiunea Ferma, George Burcea a fost nevoit să ajungă de urgență la spital. Actorul a avut dureri insuportabile, având nevoie de ajutorul medicilor. După ce a aflat verdictul doctorilor, fostul soț al Andreei Bălan a decis să se întoarcă acasă.

Mihaela Rădulescu i-a pus pe George și pe Viviana să ia o decizie radicală. Cei doi au trebuit să aleagă care dintre ei va continua emisiunea, iar actorul a decis să o lase pe vedeta PRO TV să se lupte pentru premiul cel mare.

În timpul unui testimonial, George Burcea a avut dureri extrem de mari și, în ciuda faptului că a așteptat câteva minute, în speranța că vor trece, în cele din urmă, a rugat echipa de producție să cheme medicul. „Doamne, Doamne! Băi, nu mai pot, fii atent! Vai de mine, vai de mine, mă înțeapă rău de tot, mă înțeapă! Stai puțin (…). Doamne… Mă duce săgeata până în coloană. Mamă, m-am încălzit din cap până în picioare. Aoleu, ce mă înțeapă, Doamne! Bă, cheamă, mă, să îmi facă o injecție. Te rog din suflet, nu mai pot! Doamne… Ah…”, a spus actorul, în timp ce cădea pradă durerii.

Printr-o postare pe contul său de Instagram, fostul soț al Andreei Bălan a anunțat că pleacă. Cu lacrimi în ochi, actorul a părăsit emisiunea, mulțumindu-le tuturor celor care au fost lângă el: „Pentru mine, arena s-a închis. Ultimul zâmbet. Ultima lacrimã. Ultima bãtãlie…chiar dacã a fost una cu propriul suflet… Acesta am fost eu… cu bune și cu rele. Dacã v-am supãrat, iertați-mă. Dacă v-am iubit, iubți-mă”.

Fanii au fost alături de el și l-au încurajat așa cum au știut ei mai bine. „Bravo G .. esti la inaltime mereu, bro🤗😎💪”, „FELICITĂĂĂĂRI pentru tot, George!! Eu, una, te vedeam în finală cu 🏆 în mâini, dar se pare că altul a fost drumul tău. Oricum, mulțumim că ne-ai aratat ce om bun și frumos ești cu adevărat și🙏🏽 mult succes pe viitor cu toate proiectele tale, dar, mai ales, în relația cu Viviiii!! Vă pup🙈❤💕”, Felicitari, George 🔥 Am tot citit pe net ca ar fi castigat Viziru, iti doresc aceeasi soarta ca a lui😀, adica sa abandonezi pentru sanatatea ta acum si sa revii intr-un alt sezon si sa-l castigi!🔥”, sunt doar o parte dintre comentariile primite de actor…

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies