Home Stiri George Burcea a părăsit emisiunea „Ferma”. Iată care este motivul!

George Burcea a părăsit emisiunea „Ferma”. Iată care este motivul!

autor Buinoschi Andreea
487 vizualizari

George Burcea s-a numărat printre cele 16 vedete care au participat la emisiunea Ferma, difuzată pe PRO TV. Deși își dorea foarte mult să câștige și a făcut tot ceea ce i-a stat în putință, actorul s-a accidentat grav și a fost nevoit să părăsească îndrăgita competiție.

2

Potrivit celor de la cancan.ro, accidentarea sa a fost atât de gravă, încât echipa de producție a considerat că cel mai bine ar fi ca acesta să părăsească show-ul. George a arătat, pe întregul parcurs al emisiunii, că are toate șansele de a ieși învingător și, cu puțin timp înainte de a pleca acasă, reușise să câștige titlul de „Fermier al săptămânii”.

3

După ce Anisia Gafton a plecat acasă, aceasta a propus ca George să fie următorul fermier al săptămânii. Bărbatul s-a duelat cu Cezar Oatu și a reușit să iasă învingător. Prin intermediul contului său de Instagram, actorul a scris câteva cuvinte despre ceea ce reușise să câștige: „Aseară, la fermaprotv, am câştigat duelul de fermier şef cu fratele Cezar Ouatu, iar acest lucru s-a datorat şi bunicilor care m-au învăţat să fac toate treburile gospodăreşti. Vă iubesc!”.

4

La începutul competiției, George Burcea a vorbit despre respectiva provocare și era extrem de încrezător în sine, deoarece, conform spuselor sale, faptul că a copilărit la țară avea să reprezinte un avantaj. „Viața mi-a demonstrat că noi, oamenii, ne putem adapta în orice situație și cu orice caracter, atât timp cât suntem disponibili să înțelegem «de ce-ul». Îmi place foarte mult să tratez orice experiență care mi se dă ca pe un lucru pe care-l fac pentru prima și ultima oară, iar asta voi face în «Ferma»!”, a mărturisit acesta.

Acum, actorul se pregătește pentru divorțul de Andreea Bălan. Fanii așteaptă cu sufletul la gură să afle rezultatul final, mai ales că, încă de când au anunțat că se despart, fiecare dintre ei l-a atacat pe celălalt…

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies