Home Stiri George Burcea a răbufnit în legătură cu divorțul de Andreea Bălan

George Burcea a răbufnit în legătură cu divorțul de Andreea Bălan

autor Negriu Elena
443 vizualizari
loading...

George Burcea s-a săturat să fie criticat în urma zvonurilor legate de divorțul de Andreea Bălan.

Actorul a scris un mesaj acid pe pagina sa de Facebook, prin care le cere tuturor celor neinteresați de activitatea sa profesională să îi dea unfollow.

2

Acesta primește o mulțime de comentarii dure din cauza zvonurilor apărute în presă cu privire la despărțirea de Andreea Bălan.

Cu toate că actorul este de obicei calm, de data aceasta nu a mai suportat presiunea și le-a cerut celor de pe pagina lui să nu îl mai urmărească dacă nu sunt interesați decât de viața sa privată.

3

George Burcea este extrem de deranjat de modul în care este asaltat cu întrebări indiscrete, motiv pentru care a luat atitudine și a scris un mesaj prin care să își exprime părerea.

„Hellooo. Vă rog să vă potoliți cu mesajele astea. Când am făcut campania împotriva violenței domestice de ce nu ați dat «jdemii» de comentarii?

Doar bârfa-i bună? De-asta ne aflăm în punctul cel mai critic la nivel de educație, dezvoltare etc….

Învățați să apreciați alte lucruri mai bune pentru voi și pentru societate… nu rahaturi de presă și alte bazaconii”, a transmis George Burcea pe pagina sa de Facebook.

„Cei care nu vor să mai stea pe pagina mea… există un buton de unfollow… apăsați pe el, vă rog.

Cei care sunt interesați de ce fac eu pe partea profesională sa rămână dacă vor, iar dacă nu vor, același buton va stă la dispoziție. «Mulțzamos»”, a mai scris actorul…

Sursa: spynews.ro

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!