Home Stiri George Burcea a recunoscut că este îndrăgostit de Viviana Sposub

George Burcea a recunoscut că este îndrăgostit de Viviana Sposub

autor Buinoschi Andreea
352 vizualizari

De ceva vreme, internetul este plin de declarații cu subînțeles ale lui George Burcea. Acesta recunoaște, într-un mod mai subtil, că Viviana i-a picat cu tronc, iar fanii par să fie de acord cu el.

Bărbatul a postat o fotografie pe Instagram cu fiica sa cea mică, pe nume Clara Maria. În dreptul fotografiei, George a scris „De 3X îndrăgostit ❤️😘 #ClaraMaria 🍼”, iar fanii s-au gândit imediat la colega sa de la Ferma. Admiratorii s-au gândit că a treia persoană este vedeta PRO TV, deoarece fostul soţ al Andreei Bălan are doar două fete, Clara şi Ella.

„De două ori: de fetițe și de… Viviana !?!? Răspuns corect, cred!..😘😉 Sunteți frumoși, separat și împreună!” / „E×C×V=3x îndrăgostit ❤” / „Îți doresc iubirea fetițelor, o meriți din plin”, sunt doar o parte dintre comentariile fanilor săi. Mai mult decât atât, şefii postului PRO TV le-au interzis celor doi îndrăgostiți să se afișeze împreună, au voie doar după difuzarea ultimului episod din emisiune. Cu toate acestea, George şi Viviana au fost surprinși în gara din Constanța în ipostaze extrem de tandre.

Fanii nu sunt surprinși că între cei doi ar fi ceva, deoarece, în cadrul show-ului la care au participat amândoi, actorul a făcut mai multe afirmații la adresa Andreei Bălan, lăsând să se înţeleagă faptul că între el şi ea nu mai există nimic.

„Fosta soție nu știe că sunt aici, i-am spus că plec la niște filmări în Bulgaria pentru o lună, o lună jumătate, cel puțin. Nu prea i-a convenit, pentru că avea și ea filmări. A rămas destul de șocată sau supărată, probabil. N-am putut să-i spun, pentru că, fiind la un alt trust, mă gândeam… Nu mă gândeam, nu am avut încredere în ea, sincer să spun! N-am avut încredere în ea și n-am vrut să spun acest lucru. (…) și mai știa că nu am acces la telefon deloc”, a declarat acesta, conform celor de la cancan.ro…

Sursa

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies