Home Stiri George Burcea a recunoscut că este îndrăgostit de Viviana Sposub

George Burcea a recunoscut că este îndrăgostit de Viviana Sposub

autor Buinoschi Andreea
165 vizualizari

De ceva vreme, internetul este plin de declaraţii cu subînțeles ale lui George Burcea. Acesta recunoaște, într-un mod mai subtil, că Viviana i-a picat cu tronc și fanii par să fie de acord cu acesta.

Bărbatul a postat o fotografie pe Instagram cu fiica sa cea mică, pe nume Clara Maria. În dreptul fotografiei, George a scris „De 3X îndrãgostit ❤️😘 #ClaraMaria 🍼”, iar fanii s-au gândit imediat la colega sa de la „Ferma”. Admiratorii s-au gândit că a treia persoană este vedeta PRO TV, deoarece fostul soţ al Andreei Bălan are doar 2 fete, Clara şi Ella.

2

„De două ori de fetițe si de… Viviana !?!? Răspuns corect, cred !..😘😉 Sunteti frumoși ,separați si împreună! / E×C×V=3x indragostit ❤ / Îți doresc iubirea fetițelor, o meriți din plin”, au fost doar o parte dintre comentariile fanilor săi. Mai mult decât atât, şefii postului PRO TV le-au interzis celor doi îndrăgostiţi să se afişeze împreună, decât după difuzarea ultimului episod din emisiune. Cu toate acestea, George şi Viviana au fost surpinşi în gara din Constanţa, în ipostaze extrem de tandre.

3

Fanii nu sunt suprinşi că între cei doi ar fi ceva, deoarece, în cadrul show-ului la care au participat amândoi, actorul a făcut mai multe afirmaţii la adresa Andreei Bălan, lăsând să se înţeleagă faptul că între el şi ea nu mai există nimic.

4

„Fosta soție nu știe că sunt aici, i-am spus că plec la niște filmări în Bulgaria pentru o lună, o lună jumătate, cel puțin. Nu prea i-a convenit, pentru că avea și ea filmări. A rămas destul de șocată sau supărată, probabil. N-am putut să-i spun, pentru că, fiind la un alt trust, mă gândeam… Nu mă gândea, nu am avut încredere în ea, sincer să spun! N-am avut încredere în ea și n-am vrut să spun acest lucru. (…) și mai știa că nu am acces la telefon deloc.”, a declarat acesta, conform celor de la cancan.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies