Home Stiri George Burcea face noi dezvăluiri legate de divorțul de Andreea Bălan „Mi-a zis că nu o să fac banii ei nici în 20 de ani”

George Burcea face noi dezvăluiri legate de divorțul de Andreea Bălan „Mi-a zis că nu o să fac banii ei nici în 20 de ani”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1k views 2 minute timp de citit

În cadrul emisiunii Ferma, George Burcea a făcut mai multe dezvăluiri despre mariajul pe care l-a avut cu Andreea Bălan. În cea mai recentă ediție, acesta a povestit cum a fost umilit de artistă din cauza faptului că veniturile lui nu sunt atât de mari ca ale ei.

„Cu ce o afectează pe fosta mea soție dacă o dau afară pe Andreea Antonescu? Dacă vreau să-i fac rău soției mele, îi fac ei… nu-i fac Andreei Antonescu, că Andreea nu simte nimic. Sincer, dacă aș avea imunitatea aia, nu ți-aș da-o ție, crede-mă, (n. r. – Andreei Antonescu) pentru că au muncit și au făcut foamea aici”, a spus fostul soț al Andreei Bălan.

Și Mihaela Rădulescu a fost de partea lui, specificând că problemele pe care le are actorul sunt doar cu fosta soție, nu și cu prietena ei bună: „Nu are nicio legătură ce aveți voi acasă, cu situația de aici. Ai fost căsătorit doar cu jumătate din André, nu? Ele două sunt prietene foarte bune, au cântat o viață”.

„Da, doar că ele două formează un întreg. Din orgoliu, aș da imunitatea altei persoane. Eu cu tine nu am venit să mă cert, Andreea. Ai crezut că eu te-am atacat și ai vrut tu să mă ataci pe mine… Nu vreau să mă bag cu Andreea Bălan sau cu Andreea Antonescu în certuri, pentru că știu în ce zone duc anumite scandaluri. Mi-a zis că nici în 20 de ani nu o să fac banii ei (n. r. – Andreea Bălan)” a mai mărturisit George Burcea.

Andreea Antonescu i-a luat imediat apărarea prieteni sale, spunând că adevărul se va afla oricum: „Eu pe a mea o știu de 20 de ani. Întotdeauna iese adevărul la mijloc. E foarte ușor de prima pagină”…

Sursa

 

 

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies