Home Stiri George Burcea i-a făcut Vivianei Sposub o declarație de dragoste

George Burcea i-a făcut Vivianei Sposub o declarație de dragoste

autor Buinoschi Andreea
230 vizualizari

După ce au fost surprinși de camerele de filmat în timp ce se sărutau, George Burcea a scris câteva cuvinte pe Instagram, care lasă loc de interpretări.  Fanii celor doi așteaptă un răspuns clar, deoarece afirmațiile actorului din ultima vreme par să se contrazică.

George Burcea a încărcat o poză pe contul său de Instagram în care apare alături de Viviana. Ceea ce este și mai interesant este faptul că descrierea pare a fi atât o declarație pentru Viviana, cât și un atac mai subtil la adresa fostei sale partenere. „Nu contează cât de greu e drumul, contează sa ai partenerul potrivit 🎬🙏”, a scris fostul soț al Andreei.

Nici reacțiile fanilor nu au întârziat să apară. Aceștia susțin că este posibil să formeze un cuplu și sunt foarte bucuroși pentru ei. „Ce bine le stă!!! Eu cred că se termină.cu o.idilă⭐”, „Să înțeleg că…”, „Recunosc că după toată povestea cu divorțul, am judecat ambalajul. Ești un super om. E atât de simplu să judecăm înainte să cunoaștem… Eşti cel mai fain om din «Ferma» 🙏”, „👏😍❤️”, sunt doar o parte dintre comentariile primite.

Într-un interviu acordat celor de la click.ro, George Burcea a vorbit despre motivul pentru care a acceptat să participe la Ferma, dar și despre relația cu fosta sa soție: „Nu am venit în «Ferma» cu gândul de a mă îndrăgosti și am spus de multe ori acest lucru, dar cum dragostea nu te întreabă dacă poate intra în viața ta sau nu, mă aștept să mă ia prin surprindere. Sincer, aici e frumusețea… când te lovește și nu știi de unde. Da, voi da frâu liber tuturor sentimentelor pe care le voi avea, căci asta mi-am dorit mereu: să fac lucruri pentru mine, nu pentru camere, presă și TV…

Cred că niciodată nu suntem pregătiți să ne îndrăgostim, să facem copii, nuntă și alte nebunii, dar după cum spuneam – dragostea-i frumoasă când poposește în sufletul tău fără să o chemi disperat. Sunt tânăr, sănătos, liber și am tot dreptul să fac ce vreau, cu cine vreau și unde vreau. Eu nu trăiesc pentru oameni, eu trăiesc pentru sufletul meu”.

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies