George Burcea îi trimite un mesaj cu subînțeles Vivianei Sposub? Iată imaginile!

Share

Promo-ul emisiunii Ferma, care a fost difuzată pentru prima dată ieri, a stârnit deja o mulțime de reacții în rândul fanilor. Curioșii l-au putut vedea pe George Burcea cum o sărută pătimaș pe Viviana Sposub. Întrebările deja au început să curgă, iar fanii cred că între cei doi s-a înfiripat ceva, deoarece acest lucru s-a mai întâmplat și în edițiile trecute.

Ieri, de la ora 21:30, pe Pro TV, a fost difuzat primul episod din Ferma. Orășeni versus săteni, iar textul care a apărut pe hanoracul lui George Burcea a stârnit și mai multă confuzie. Pe hanorac scrie ”Love”, iar internauții și telespectatorii sunt convinși că mesajul îi este adresat Vivianei, presupusa sa iubită.

Viviana Sposub este deja o prezență cunoscută publicului Pro TV. Aceasta a lucrat alături de Cove și Adela Popescu în emisiunea Vorbește Lumea și, acum, speră să câștige emisiunea la care tocmai participă. În vârstă de doar 23 de ani, aceasta a reușit să se facă remarcată datorită frumuseții sale, dar și rubricii meteo pe care a prezentat-o pentru știrile de la Antena 1.

Aceasta promite să fie o concurentă puternică: „Îmi plac mult provocările și cred că un astfel de proiect mă va ajuta să mă dezvolt. Și mă refer aici la o evoluție pe toate planurile. Atât personal, cât și profesional. Nici nu ştiţi cât de mult am aşteptat acest moment“, a declarat Viviana, chiar în ediția difuzată ieri…

George Burcea este și el unul dintre concurenții acestui sezon și, din cauza faptului că nu este atât de cunoscut precum ceilalți, renumerația sa nu este foarte mare. Așadar, fostul soț al Andreei Bălan primește 800 de euro pentru fiecare săptămână pe care o petrece în competiție, conform unor surse D.A.S. categoria A.

Sursa

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news