Home Stiri George Burcea încă poartă verigheta, deși îi aduce acuzații grave Andreei Bălan

George Burcea încă poartă verigheta, deși îi aduce acuzații grave Andreei Bălan

autor Buinoschi Andreea
196 vizualizari

Deși George Burcea și Andreea Bălan au decis să divorțeze la începutul acestui an, se pare că actorul nu a renunțat și la verighetă. Fanii au putut observa acest lucru atât pe Instagram cât și în cadrul emisiunii Ferma, la care George participă.

În ciuda faptului că unele persoane speră la o împăcare între cei doi, datorită faptului că bărbatul încă poartă inelul, acest lucru nu se va întâmpla și se poate observa din declarațiile pe care George le face la adresa Andreei Bălan.

2

„Cred foarte mult că i-a fost teamă ca oamenii care mă vor vedea la «Fermă» să nu-și schimbe părerea despre mine. Părerea pe care ei și-au format-o din cauza articolelor pe care ea le-a dat mereu în presă și la TV. Ea, orice lucru care se întâmplă în viața mea sau în viața ei sau în exterior, îl vede ca pe un huc de presă. Găsește hucuri de presă. Iar acest lucru a fost un huc de presă. Din punctul meu de vedere, acest lucru a fost un huc de presă ca ea să iasă din rahatul în care se băgase cu o anumită presă. Lucru pe care ea nu ar fi vrut să-l vadă nimeni, pentru că știu foarte bine acest lucru, înțelegi? Că știu foarte bine ce s-a întâmplat în casă, acolo”, a declarat actorul.

3

În urmă cu puțin timp, George a mărturisit faptul că fosta soție i-a făcut mult rău, făcând publice anumite lucruri despre el: „Am fost într-o emisiune. Fosta mea soție i-a dat telefon producătorului, în timp ce eram în emisiune, și, în timp ce eu eram în platou, cineva a avut grijă de acasă să dea detalii, până când să mă pună acel domn prezentator să mă uit în cameră și să spun cuvinte pe care cel de acasă dorea să le spun și toate detaliile pe care el mi le spunea în emisiune erau primite, sub formă de mesaje, în telefon. Așa se dau informațiile pe surse, de la persoanele cele mai apropiate”, a declarat acesta, în cadrul unui show TV…

4

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies