Home Stiri George Burcea își strigă iubirea: „Ești drogul meu neinterzis”

George Burcea își strigă iubirea: „Ești drogul meu neinterzis”

autor Buinoschi Andreea
230 vizualizari

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Viviana și George Burcea formează unul dintre cele mai noi cupluri din România. Cei doi stau împreună din cauza faptului că sunt infectați cu noul coronavirus, fiind o perioadă prielnică pentru a se apropia și mai mult unul de celălalt.

George Burcea a încărcat pe conturile sale sociale o fotografie în care apare iubita sa. Aceasta privește apusul, iar melodia care a însoțit poza a fost cea a lui Connect-R, Drogul meu neinterzis. Fanii și-au dat seama imediat că versurile îi erau dedicate co-prezentatoarei de la PRO TV, George fiind mai îndrăgostit ca niciodată.

„Noi suntem droguri / Nici măcar nu ne placem, dar ne place ce facem / Noi suntem droguri / Nici măcar nu vorbim, de ce să vorbim că deja ne simțim / Droguri /  Tu și cu mine, facem un rău care ne face bine / Uuu… și nici legea firii nu poate să pună cătușe iubirii, Faci tu ceva ce-mi place mie / Faci tu ceva de nu-ți rezist / Tu ești și rău, dar ești și bine / Ești drogul meu neinterzis /Ești cel mai dulce compromis!”, sunt câteva dintre strofele care alcătuiesc melodia pe care actorul i-a dedicat-o Vivianei.

În cadrul emisiunii Ferma, George a declarat că nu exclude posibilitatea de a se însura cu Viviana, doar că, înainte de toate, va trebui să încheie divorțul de Andreea Bălan. „Nu am vorbit lucrurile astea și asta mi se pare foarte tare! Noi nu am vorbit nimic despre ea și despre mine sau despre potențial noi. Îmi place foarte mult Viviana, dar, cum v-am spus și la începutul «Fermei»: eu mai am niște chestii de rezolvat acasă, așa că nu am dorit aici să fac un tămbălău și mega tămbălău. O să ajung acasă frumos, o să încerc să îmi rezolv treburile mele pe care le am cu cealaltă parte și, după aceea să vedem dacă se poate naște ceva frumos, de ce nu? Viviana nu este o fată de rănit, Viviana nu este o fată de care să îți bați joc. Viviana este o fată pe care este nevoie să o iubești și să o protejezi și să ai nevoie… și să… să o aperi, știi?!”, a mărturisit actorul…

Sursa

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies