Home Stiri George Burcea lansează un nou atac la adresa Andreei Bălan: „Am fost trădat”

George Burcea lansează un nou atac la adresa Andreei Bălan: „Am fost trădat”

autor Buinoschi Andreea
165 vizualizari

În cadrul emisiunii Ferma, George Burcea a făcut mai multe declarații șocante la adresa fostei sale soții, Andreea Bălan. Conform spuselor sale, artista l-ar fi trădat, lucru ce a fost de neiertat.

Totul a început atunci când Elena Chiriac a devenit extrem de agitată, deoarece fusese trădată, chiar în timpul concursului. Atunci, Burcea și Andreea Antonescu au încercat să o liniștească: „Să mă scuze Andreea Antonescu, care e de față aici. Bine, Andreea. Deci să mă scuze Andreea că spun asta. Eu am fost căsătorit și trădat de fosta mea soție”.

Cu toate că mariajul cu jurata de la Antena 1 nu a funcționat, actorul și-a găsit alinarea în brațele Vivianei Sposub, colega sa de emisiune. „Pentru mine, Viviana este o puternică și o luptătoare pentru mine, mai ales privind de cum a venit ea în «Fermă», cum am văzut-o eu pentru prima oară – Viviana pe care nu o cunoșteam, atunci o văzusem pentru prima oară în viața mea, cum am văzut-o în primul episod și cum am lăsat-o eu, după opt episoade. Mie mi se pare și susțin în continuare această teorie: că este mai puternică, mai învingătoare, este mai luptătoare, are mai multă energie și are mai multă încredere în ea.

Pentru că este foarte important ca partenerului să-i oferi încredere indiferent: dacă face un lucru bun sau mai puțin bun! Cred că asta înseamnă un parteneriat foarte bun, să-i oferi, de fapt, o susținere, să-i oferi partenerului susținere indiferent de ceea ce face, pentru că, dacă-l calci în picioare, să știi că nu va face nimic altceva! Și aici, vă spun din proprie experiență, nu va face nimic altceva decât să se închidă în el și să dorească să fugă, să se ascundă, să alerge. În momentul în care tu susții partenerul și în momentul în care partenerii se susțin între ei, să știi că atunci, conexiunea devine mult mai bună, energia devine una mai bună și dragostea să știi că înflorește”, a spus George Burcea în cadrul emisiunii Ferma…

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..