Home Stiri George Burcea pregătește inelul pentru Viviana Sposub

George Burcea pregătește inelul pentru Viviana Sposub

autor Mirela
947 vizualizari

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Viviana Sposub și George Burcea au sentimente unul pentru celălalt. Cei doi s-au cunoscut în emisiunea Ferma și, în foarte scurt timp, între ei s-au înfiripat multe lucruri. După ce s-au sărutat și și-au răsfățat partenerul cu gesturi tandre, acum George Burcea pare dispus să facă pasul cel mare alături de colega sa de emisiune.

Mai mult decât atât, actorul a recunoscut că, într-adevăr, s-a îndrăgostit de co-prezentatoarea de la PRO TV și nu se sfiește din a face fel de fel de gesturi tandre, chiar în văzul tuturor. Ultimul gest al fostului soț al Andreei Bălan a pus fanii pe jar, după ce a postat o poză chiar pe contul său de Instagram.

În imaginea respectivă, apar doi miri, sărutându-se și arătându-și verighetele. Acela a fost momentul în care fanii au început să se întrebe, dacă nu cumva asta se va întâmpla și cu Viviana și George Burcea.

Viviana a vrut să se asigure că între el și fosta soție nu mai există nimic și l-a întrebat care este motivul pentru care s-au despărțit. George a spus că au existat multe neînțelegeri între ei, dar o problemă a reprezentat-o și atitudinea Andreei Bălan.

„S-au acumulat chestii în timp și nu le-am putut rezolva. Probabil și pe ea au deranjat-o foarte multe lucruri, și pe mine m-au deranjat foarte multe lucruri. Nu-mi place să vină cineva la mine și să-mi spună că ce face el, eu nu o să fac nici în 15-20 de ani. Eu am muncit foarte mult pentru tot ceea ce am acum sau încerc să am. Eu cred foarte mult în ceea ce fac. Nu am cerut niciodată ajutorul. Nu m-a luat nimeni pentru că am fost căsătorit cu ea. Știu că pot. Că am unul acasă care spune că e de c***t tot ce fac, după care ies în lume și îmi zic oameni de specialitate: «Bravo»! Păi ce faci, mă distrugi?”, a mărturisit actorul…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies