Home Stiri George Burcea pregătește inelul pentru Viviana Sposub

George Burcea pregătește inelul pentru Viviana Sposub

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1k views 2 minute timp de citit

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Viviana Sposub și George Burcea au sentimente unul pentru celălalt. Cei doi s-au cunoscut în emisiunea Ferma și, în foarte scurt timp, între ei s-au înfiripat multe lucruri. După ce s-au sărutat și și-au răsfățat partenerul cu gesturi tandre, acum George Burcea pare dispus să facă pasul cel mare alături de colega sa de emisiune.

Mai mult decât atât, actorul a recunoscut că, într-adevăr, s-a îndrăgostit de co-prezentatoarea de la PRO TV și nu se sfiește din a face fel de fel de gesturi tandre, chiar în văzul tuturor. Ultimul gest al fostului soț al Andreei Bălan a pus fanii pe jar, după ce a postat o poză chiar pe contul său de Instagram.

În imaginea respectivă, apar doi miri, sărutându-se și arătându-și verighetele. Acela a fost momentul în care fanii au început să se întrebe, dacă nu cumva asta se va întâmpla și cu Viviana și George Burcea.

Viviana a vrut să se asigure că între el și fosta soție nu mai există nimic și l-a întrebat care este motivul pentru care s-au despărțit. George a spus că au existat multe neînțelegeri între ei, dar o problemă a reprezentat-o și atitudinea Andreei Bălan.

„S-au acumulat chestii în timp și nu le-am putut rezolva. Probabil și pe ea au deranjat-o foarte multe lucruri, și pe mine m-au deranjat foarte multe lucruri. Nu-mi place să vină cineva la mine și să-mi spună că ce face el, eu nu o să fac nici în 15-20 de ani. Eu am muncit foarte mult pentru tot ceea ce am acum sau încerc să am. Eu cred foarte mult în ceea ce fac. Nu am cerut niciodată ajutorul. Nu m-a luat nimeni pentru că am fost căsătorit cu ea. Știu că pot. Că am unul acasă care spune că e de c***t tot ce fac, după care ies în lume și îmi zic oameni de specialitate: «Bravo»! Păi ce faci, mă distrugi?”, a mărturisit actorul…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies