Home Stiri George Burcea reacționează după ce al doilea test COVID-19 a ieșit pozitiv

George Burcea reacționează după ce al doilea test COVID-19 a ieșit pozitiv

autor Buinoschi Andreea
166 vizualizari

George Burcea le-a dat fanilor o veste tristă. Acesta a spus că și al doilea test a ieșit pozitiv, iar acum se află în izolare la domiciliu. Cel mai probabil, el și iubita sa stau împreună în această perioadă dificilă, Viviana fiind și ea infectată.

„Salve, lume. Am făcut și al doilea test și a ieșit pozitiv. Să ne fie cu sănătate și spor. #StațiNegativi”, a fost mesajul postat de actor pe contul său de Instagram.

Actorul a confirmat că este infectat, după ce mai multe zvonuri apăruseră în presă. Acesta a sunat toate persoanele cu care intrase în contact, mai ales că s-a dus să își vadă fetele cu doar câteva zile înainte de a lua virusul. „Vreau să vă asigur că mă simt bine, nu am niciun fel de simptome în acest moment și m-am izolat imediat în casă. Totodată, i-am sunat pe toți cei cu care am intrat în contact și le-am spus despre rezultatul testului. Sunt optimist și sunt sigur că voi trece și peste această nouă provocare din viață, cât se poate de rapid”, a declarat acesta, pentru cei de la PRO TV.

A doua zi, Viviana a făcut și ea anunțul, spunând că rezultatul pozitiv dat lui George a pus-o pe gânduri și a decis să facă și ea testul. „Ieri, după ce George a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, am decis să mă programez la testare. Tocmai ce am primit rezultatul și mi-a fost confirmat faptul că am și eu virusul. Momentan, ne simțim bine amândoi, iar pentru următoarea perioadă vom sta izolați la domiciliu. Vă ținem la curent cu starea noastră, dar sunt sigură că vom trece cu bine peste acest moment”, a mărturisit Viviana, pentru același post de televiziune…

Cu toate acestea, cei doi îndrăgostiți sunt convinși că totul va trece și nu se lasă afectați de ceea ce li se întâmplă.

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies