HomeStiri Mondene George Burcea, replici dure la adresa lui Florin Zamfirescu

George Burcea, replici dure la adresa lui Florin Zamfirescu

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
George Burcea, replici dure la adresa lui Florin Zamfirescu in Stiri Mondene

Zilele trecute, actorul Florin Zamfirescu a făcut o postare pe contul său de Facebook în care l-a ironizat pe George Burcea. Fostul soț al Andreei Bălan nu a stat cu mâinile în sân și a spus și el ce avea pe suflet.

„Dragilor, cine este «actorul» George Burcea? Ce roluri a jucat în scurta-i carieră? Joacă prin paturi rol de Casanova? Am căutat pe Internet și nu am găsit niciun actor cu numele ăsta. De ce jigniți această breaslă? Nu mai aveți nevoie de ea?”, este mesajul postat de Florin Zamfirescu.

George Burcea, replici dure la adresa lui Florin Zamfirescu in Stiri Mondene

„Ziua bună, domnule profesor Florin Zamfirescu, și sărbători cu sănătate, liniște și înțelepciune să aveți!

Dacă nu mă anunța un coleg de postarea Dv, nu o vedeam nici în următorii zece ani – când, probabil, avea să fie prea târziu pentru unii dintre noi, dar ghinionul Dv s-a numit actorul Gigi și, implicit, eu, «actorul» George Burcea, care, domnule profesor, a absolvit chiar la ai Dv colegi de la IATC/ ATF/UNATC, în perioada în care Dv vă pregăteați de o pensie ușoară, domnule. Să fiu mai exact, se întâmpla în 2015, stimabile, iar, de atunci, am făcut și eu ce am putut și să știți că sunt mândru de mine și chiar țin capul sus, nu ca alții de la institut, care n-au știut decât să-l vandalizeze și, mai apoi, să-l abandoneze.

George Burcea, replici dure la adresa lui Florin Zamfirescu in Stiri Mondene

Domnule profesor, am și filmat împreună la un moment dat, dar vă înțeleg atât bătrânețea, cât și nepăsarea către colegi sau viitori colegi pe care i-ați antrenat chiar Dv, domnule. Din păcate, la facultate tronează, de mulți ani, atât incapacitatea celor care conduc și predau la această instituție, cât și lipsa de sânge în instalație pe care cu toții ar fi trebuit cumva, cândva… să le dețină.

Nu aș dori să scriu mult nici despre nepotismul care a tronat zeci de ani, stimabile. Nepotism dus la cote maxime și care, domnule profesor, în loc să facă din nou generații de aur, i-au distrus, domnule. Pe românește, și-au bătut joc de scândură, de breaslă și de copii. Au fost profesori care n-au jucat un spectacol în viața lor, dar care au predat ACTORIE, domnule. Ca și cum eu, «actorul» George Burcea… acest Casanova de România, aș merge de mâine să predau la Facultatea de Medicină Veterinară. Sunt sigur că, după o primă intervenție a mea, animalul s-ar întâlni cu bunicul, care fix anul acesta împlinește șapte ani de când s-a dus. Așadar, animalul ar muri, iar eu aș continua să practic această meserie, căci în Romania este normal, nu-i așa?

George Burcea, replici dure la adresa lui Florin Zamfirescu in Stiri Mondene

Sa fiți liniștit și împăcat că unele generații pleacă, iar altele sunt gata să vină după celelalte. Stați liniștit, că si nouă ne va veni rândul. Cu mesajul postat de Dv mi s-a confirmat, încă o dată, faptul că, indiferent cât de bun, frumos și talentat ai fi în tinerețe, bătrânețea combinată cu nemulțumirile vieții te duc într-o zonă destul de sensibilă. Îmi pare rău pentru Dv., Stimabile, aș mai scrie multe lucruri, dar mă opresc și nu de teamă sau de rușine, ci din dorința de a-mi păstra energie și pentru lucrurile care chiar contează cu adevărat pentru mine. Doresc să vă mulțumesc din inimă că, în prag de sărbători, «m-ați dus din nou» în facultate, ca să resimt atitudinea urâcioasă, frustrarea, nemulțumirea și/ sau nepăsarea profesorilor, care au tupeul să predea de pe scaunele pe care au stat cândva «monștrii frumoși» ai teatrului și filmului românesc. «Sărbători în continuare», domnule profesor! ??”, este replica lui George Burcea…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed