Home Stiri George Burcea s-a drogat, dar a scăpat de dosarul penal

George Burcea s-a drogat, dar a scăpat de dosarul penal

autor Buinoschi Andreea
233 vizualizari

La începutul acestui an, George Burcea a consumat substanțe interzise. Acesta a fost prins la volan și risca să i se facă dosar penal. Opt luni mai târziu, actorul a primit o veste bună. Burcea a scăpat de pedeapsă, deoarece asupra sa nu s-au găsit astfel de substanțe.

Avocatul său a oferit câteva declarații, spunând că lipsa dovezilor îl poate scăpa de pedeapsa pe care ar fi trebuit să o ispășească. „Dacă pe durata cercetărilor se dovedește că persoana a deținut sau deține droguri pentru consum, atunci se poate antrena răspunderea penală. Însă, dacă rezultă că o persoană doar a consumat, fără a dovedi posesia, atunci nu suntem în ipoteza unei infracțiuni”, a spus acesta, conform celor de la playtech.ro.

După ce incidentul a avut loc, au început să circule zvonuri conform cărora fostul soț al Andreei Bălan consuma de mai mult timp astfel de susbanțe interzise și era în vizorul poliției de ceva vreme. „Bărbatul a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru consumul de substanțe psihoactive. Persoana în cauză a fost transportată la o unitate spitalicească din București în vederea prelevării de mostre biologice de sânge și urină, a declarat IPJ Ilfov.

După ce toată lumea a aflat că George consumase droguri, acesta a mărturisit că nu poliția a fost cea care l-a găsit, ci Andreea Bălan a fost cea care a răspândit vestea. „Politia Ilfov nu «m-a filat mult timp», ci au fost informaţii furnizate chiar de Andreea. Spun asta, pentru cã eram de faţã când s-a întâmplat acest lucru. Tot acolo eram când mi s-a cerut politicos să eliberez «platoul de filmare». Andreea ştia că eu am consumat substanţe. De unde știa asta? Şi-a insuşit telefonul meu de multe ori când eram în lumea viselor, apoi a început să întrebe în dreapta şi-n stânga”, a declarat actorul…

Sursa

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies