Home Stiri George Burcea, sărut pasional cu Monica Odagiu

George Burcea, sărut pasional cu Monica Odagiu

autor Buinoschi Andreea
190 vizualizari

Cu ajutorul emisiunii Ferma, Viviana și George Burcea s-au cunoscut și, acum, formează unul dintre cele mai noi cupluri din showbizul românesc. Cu toate acestea, actorul trebuie să își facă meseria în continuare și, alături de Monica Odagiu, a trebuit să interpreteze rolul a doi îndrăgostiți.

Proiectul la care au lucrat a debutat pe micile ecrane în urmă cu doar două zile, iar George i-a dat viață lui Damian, iar Monica a interpretat-o pe Marga. Mai mult decât atât, cei doi chiar au trebuit să se sărute, dar totul a fost doar pentru scena pe care o jucau.

După despărțirea scandaloasă de Andreea Bălan, George Burcea a decis să îi mai acorde o șansă iubirii. Acesta pare că și-a găsit liniștea lângă co-prezentatoarea de la PRO TV, care, în cadrul unui interviu acordat celor de la viva.ro,  a vorbit despre relația pe care o au.

„George a fost sprijinul meu în toată această perioadă! Mi-a dat multă încredere în mine și m-a făcut să realizez că sunt o fată foarte puternică. Tocmai de aceea îi sunt recunoscătoare și mă bucură enorm de tare legătura ce s-a creat între noi. A venit natural, firesc și atât de frumos! Fix a așa venit și sărutul. A fost unul dintre cele mai emoționante momente și a încununat toată apropierea pe care am simțit-o noi pe parcursul competiției.

George este un om minunat! Am spus-o și o voi mai spune! M-a surprins plăcut felul lui de a fi, mai ales că părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună. Este muncitor, ambițios, descurcăreț. Omul ăsta chiar se pricepe la toate! Dar, pe lângă astea, faptul că a fost atât de cald cu mine, atât de grijuliu și protector m-a făcut să văd în George mai mult decât aș vedea într-un coleg. Eh, și acum să recunoaștem! E și foarte sexy!”, a mărturisit Viviana Sposub…

Sursa

Sursa

 

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies