Home Stiri George Burcea și Viviana Sposub au plecat în vacanță

George Burcea și Viviana Sposub au plecat în vacanță

autor Buinoschi Andreea
155 vizualizari

Viviana Sposub și George Burcea au surprins pe toată lumea, după ce s-au sărutat în fața camerelor de filmat. Mai mult decât atât, după acest eveniment, o serie de alte gesturi tandre a urmat între ei, iar acum se vede cu ochiul liber faptul că cei doi s-au îndrăgostit.

2

Zilele trecute, concurenții de la Ferma au fost văzuți în gara din Constanța și, acum, George a postat o poză care a clarificat cum stau, de fapt, lucrurile între ei. Pe contul său de Instagram, fostul soț al Andreei Bălan a încărcat o poză în care se putea vedea mare. Acum, nu mai încape niciun dubiu că actorul și co-prezentatoarea au plecat în vacanță.

3

Deși toată lumea știe că cei doi sunt împreună sau, cel puțin, vor face acest pas în curând, nu au voie să facă publice aceste informații, deoarece mai marii PRO TV-ului vor să dea ei această veste.

4

Dezamăgit de faptul că Viviana a plecat din emisiune, George Burcea a făcut următoarele afirmații: „Nu am vorbit lucrurile astea și asta mi se pare foarte tare! Noi nu am vorbit nimic despre ea și despre mine sau despre potențial noi. Îmi place foarte mult Viviana, dar, cum v-am spus și la începutul «Fermei»: eu mai am niște chestii de rezovat acasă, așa că nu am dorit aici să fac un tămbălău și mega tămbălău. O să ajung acasă frumos, o să încerc să îmi rezolv treburile mele pe care le am cu cealaltă parte și, după aceea, să vedem dacă se poate naște ceva frumos, de ce nu? Viviana nu este o fată de rănit, Viviana nu este o fată de care să îți bați joc. Viviana este o fată pe care este nevoie să o iubești și să o protejezi și să ai nevoie… și să… să o aperi, știi?!”…

Sursa

 

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies