Home Stiri George Burcea și Viviana Sposub vor ajunge în fața altarului

George Burcea și Viviana Sposub vor ajunge în fața altarului

autor Buinoschi Andreea
333 vizualizari

În cadrul emisiunii Ferma, actorul a fost întrebat dacă între el și Viviana este ceva serios. George Burcea a fost întrebat de către George Piștereanu dacă își pune pirostriile, iar răspunsul a fost un „da” foarte hotărât, iar acesta a glumit, spunând că va veni alături de Anna Lesko.

Într-un timp destul de scurt, Viviana și George s-au apropiat foarte tare și s-au îndrăgostit unul de celălalt. După sărutul dintre ei, aceștia au devenit din ce în ce mai apropiați și, în mare parte din timpul petrecut în emisiune, au fost nedespărțiți.

Semn că între ei lucrurile sunt destul de serioase, aceștia au plecat împreună într-o escapadă pe litoral, fiind văzuți de mai multe persoane. Cu toate acestea, actorul și co-prezentatoarea nu aveau voie să se afișeze împreună decât după ce ultimul episod avea să fie difuzat.

George Burcea a fost afectat de plecarea vedetei PRO TV din emisiune și a făcut următoarele afirmații: „Nu am vorbit lucrurile astea și asta mi se pare foarte tare! Noi nu am vorbit nimic despre ea și despre mine sau despre potențial noi. Îmi place foarte mult Viviana, dar, cum v-am spus și la începutul «Fermei»: eu mai am niște chestii de rezovat acasă, așa că nu am dorit aici să fac un tămbălău și mega tămbălău. O să ajung acasă frumos, o să încerc să îmi rezolv treburile mele pe care le am cu cealaltă parte și, după aceea să vedem dacă se poate naște ceva frumos, de ce nu? Viviana nu este o fată de rănit, Viviana nu este o fată de care să îți bați joc. Viviana este o fată pe care este nevoie să o iubești și să o protejezi și să ai nevoie… și să… să o aperi, știi?!”…

Sursa

 

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies