Home Stiri Mondene Georgiana Lupu, mărturisiri despre traumele care i-au marcat viaţa: „M-am născut în puşcărie”

Georgiana Lupu, mărturisiri despre traumele care i-au marcat viaţa: „M-am născut în puşcărie”

autor Mirela
825 views

Georgiana Lupu este una dintre fetele care au acceptat provocarea Survivor. Aceasta face parte din Echipa Faimoșilor, dar foarte puţine persoane ştiu ce se ascunde în sufletul ei. Deşi pare o fire extrem de puternică, Georgiana a avut o viaţă extrem de grea şi a vorbit despre acest lucru într-o emisiune televizată.

Georgiana s-a făcut remarcată în lumea sportului, după ce a câştigat peste o sută de medalii la atletism, devenind vicecampioană, dar şi la bob, unde este campioană naţională. În urmă cu aproximativ zece ani, o colegă a sa i-a înfipt un cuţit în picior, eveniment despre care a crezut că îi va pune punct carierei sale.

„O colegă mi-a înfipt un cuțit în picior, pentru că ne certam de la un televizor. Aveam 15 ani, făceam sport și credeam că acest incident îmi va pune capăt carierei sportive”, a declarat concurenta pentru Kanal D, conform celor de la viva.ro.

Mai mult decât atât, în cadrul emisiunii Acces Direct, tânăra a vorbit despre copilăria ei care, din păcate, nu a fost deloc aşa cum ar fi fost normal. „Eu m-am născut în puşcărie, apoi am fost luată de Protecţia Copilului Bacău, pentru că mama nu avea condiţii să mă crească. M-am trezit direct la cămin, atâta ştiu. Am aflat că sunt născută în puşcărie după vârsta de șapte-opt ani. Mi-a spus o doamnă din centru. Am întrebat-o dacă ştie mai multe despre mine, pentru că fiecare copil care creşte la orfelinat are o aşa-zisă mamă, iar acea femeie trebuie să scrie câte ceva despre noi într-un caiet, în fiecare lună, se numește «Povestea vieţii». Când am aflat, a fost foarte dureros. Eu ştiam că mama a fost de acord ca să ajung acolo, pentru că ea nu avea posibilitatea să mă crească. Am întrebat-o cine este tatăl meu, a zis că o să-mi spună când o să mai cresc. Tot am așteptat”, a mai spus sportiva, conform Kanal D…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed