Home Stiri Ghenu, iubitul Lorei, enervat la culme de cei care se plâng de prețurile mari de pe litoral. Ce parere are acesta despre sumele de pe bon?

Ghenu, iubitul Lorei, enervat la culme de cei care se plâng de prețurile mari de pe litoral. Ce parere are acesta despre sumele de pe bon?

autor Bodnar Anca
96 vizualizari
  • Ghenu este enervat la culme de postarile din online

  • Iubitul Lorei ia apărarea patronilor de restaurante

Ghenu, iubitul Lorei, a vorbit pe o rețea de solializare despre prețurile mari de pe litoral, afirmând că este enervat la culme de cei care postează bonurile și se plâng de sumele pe care trebuie să le plătească.

Ghenu, nemulțumit de postările celor care nu înțeleg creșterile de prețuri

Ghenu a luat apărarea patronilor de restaurant, spunănd că este normal ca prețurile să crească, având în vedere cât au explodat acestea și în supermarketuri, și că acea notă postată peste tot pe rețelele sociale oricum se împarte la mai multe persoane.

„Aici puteți vedea puțin din mentalitatea românească pură! Observați cum în postarea asta cineva se plânge și dorește moarte HoReCa, asta ca să înțelegeți din start nivelul intelectului. Apoi intervine vechea cutumă românească, hangiul are bani trebuie omorât că e hoț. În bonul de mai jos puteți observa ușor că la masă au fost 9 persoane. Care au mâncat și au cam băut 23 de beri plus diverse. Dacă scoatem berile, care înseamnă aproximativ 400 de lei, vom observa că mai rămân aproximativ 840 lei. Împărțim la 9 și vin cam 95 lei de căciulă. Păi eu zic că e bine la cât s-a mâncat, plus că e pe litoral. Tot în postarea de mai jos puteți observa ușor expresia ”niște cartofi congelați și o carne aruncată pe grătar”. Foarte corect să coste mai puțin dacă mergi tu la market, le cumperi și le faci la tine pe uliță. Altfel, la restaurant plătești niște utilități, angajați, chirii, plus că trebuie să faci și un profit, altfel muncești pentru client și nu e ok. Deci, dragă autorule, ce doream eu să îți spun, țară asta a ajuns în [email protected]#tul în care este astăzi din cauza acestei mentalități și a lipsei totale de fler antreprenorial! Suntem la fel că în perioada comunistă! Ne [email protected]#e grija mai tare de altul decât de ceea ce am putea face pentru noi! Hai sictir!

Ps: Și cârciumarul i-a furat, e drept. 2 x Steak burger Wagyu 134 ron. Aici Wagyu e 100% Bălțată Românească corespunzătoare. ”, a scris Ghenu pe o rețea de socializare, exprimându-și nemulțumirea.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies