HomeStiri Mondene Ghid pentru o viață minunată – cele 5 Legi Universale – proba

Ghid pentru o viață minunată – cele 5 Legi Universale – proba

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/11/cele-5-Legi-Universale.jpg

Deepak Chopra spunea: “Universul nu este construit din lucruri, ci din posibilități care duc la formarea anumitor lucruri”.

Noi nu trăim în Univers, ci suntem parte din acesta, iar tot ceea ce ne înconjoară reprezintă vibrațiile sale.

Iată care sunt principalele Legi pe care Universul ni le pune la dispoziție pentru a avea  viața pe care ne-o dorim:

  1. Legea Potențialului – fiecare dintre noi reprezintă o formă fizică ce are un potențial de creație incomensurabil. Această putere incredibilă poate fi simțită doar printr-o introspecție profundă a noastră, proces pe care îl putem simplifica prin intermediul meditațiilor și activităților creative. Cu cât ne vom cunoaște mai bine, cu atât vom putea crea mai mult.
  2. Legea Frecvenței și a reflexiei – tot ceea ce există în Univers este bazat pe frecvență, care își are sursa chiar în gândurile, acțiunile și emoțiile fiecăruia dintre noi. Așadar, totul se reflectă, ulterior, asupra ta, astfel că ceea ce emani în Univers se va întoarce la tine.
  3. Legea Atracției – probabil cea mai cunoscută lege din Univers, care presupune faptul că pentru a atrage anumite lucruri, trebuie să te concentrezi pe ceea ce transmiți tu, pe energiile din partea ta.
    Cu cât te vei concentra mai mult asupra unui anumit aspect, cu atât îl vei atrage mai tare spre tine. Astfel că dorința puternică, încrederea și vizualizarea efectivă a ceea ce vrei, dar și a potențialului și puterii tale de creație, vor conduce la îndeplinirea oricărui vis.
  4. Legea Karmei – menirea sufletului tău pe acest pământ este aceea de a învăța anumite lecții, de a trăi anumite experiențe care te însoțesc dintr-o viață anterioară și care reprezintă Karma ta.
    Această lege pornește de la principiul că în această viață înveți în permanență și, de asemenea, plătești polițe din vieți anterioare. Tot ce trebuie să faci este să accepți fiecare întâmplare din viața ta ca pe o lecție învățată.
  5. Legea Unității – există o conexiune între noi toți, iar dacă dacă vom leza o persoană, acest lucru se va răsfrânge, mai devreme sau mai târziu, și asupra noastră. Este necesar să înțelegem faptul că nu există niciun fel de competiție între noi, ci dimpotrivă, trebuie să trăim în armonie absolută și sprijin reciproc, fără sentimentul permanent de comparație. Trebuie să conștientizăm cât de important este rolul fiecăruia dintre noi pe acest pământ…

Universul este guvernat de 12 legi, însă cele mai sus menționate sunt cele mai importante dintre acestea.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed