Home ARTICOLE SLIDER Gigi Becali catre Madalina Pamfile: „Ai cam multi barbati la activ”

Gigi Becali catre Madalina Pamfile: „Ai cam multi barbati la activ”

autor Elena Yvette
300 vizualizari

Dupa ce a reusit sa o faca pe Daniela Crudu sa renunte la emisiunea „Un show pacatos”, Gigi Becali, doreste sa o faca fata de casa si pe Madalina Pamfile.

Madalina Pamfile

„Bai, Pamfile, nici tu n-ai fost obraznica niciodata. Eu vorbesc cu tine ca un parinte, pentru ca si in Biblie femeia pacatoasa a devenit apoi cea mai credincioasa. In loc sa fie omorata cu pietre, Maria Magdalena l-a urmat pe Iisus. Mi-e mila de tine, Pamfile, de-asta iti vorbesc. Pentru ce te combini cu fotbalisti? Ai cam multi la activ, stie si toata lumea! Daca tot ii executi, ma obligi sa te fac curva! L-ai luat pe Matei, acum ce cauti si cu ala de la Pandurii, Maxim?! Tu nici nu accepti criticile, cred ca dupa emisiune te duci sa mai executi unul. Tu ar trebui sa te combini cu oameni bogati. Fa ce vrei cu viata ta, dar pe-astia de la Steaua lasa-i. Muta-te mai in centru”, a declarat Gigi Becali.

[articol „Gigi Becali”]

„Domnule Becali, sa stiti ca am mai gresit si eu. Dar ce sa fac, nu pot sa-i dictez inimii. Eu am iubit foarte mult pe cineva, dar ne-am despartit acum sapte luni. Am gresit si eu fata de ea. Imi pare rau ca m-ati tot acuzat ca l-am distrus pe Gabi. Eu l-am cunoscut cand nu jucase de sase luni. Poate nu sunt eu oaia neagra. Eu zic asa: el ar fi trebuit sa dea patru ture de teren, in loc de doua, ca sa nu ma mai duc eu la job-uri, sa nu mai defilez in chiloti. Iar cu Maxim am fost la un suc, doar atat. Ce, mi-a pus cineva camera intre picioare ca sa vada ce-am facut”, a spus Madalina Pamfile.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies