HomeStiri Mondene Gigi Becali și-a deschis un spital pentru tratarea bolnavilor de cancer. „Totul este gratis!”

Gigi Becali și-a deschis un spital pentru tratarea bolnavilor de cancer. „Totul este gratis!”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/03/Gigi-Becali.jpg

Gigi Becali, finanțatorul echipei de fotbal FCSB, este cu adevărat un om cu suflet mare. Latifundiarul și-a deschis recent o clinică privată modernă, tip spital, unde pacienții bolnavi de cancer care nu au posibilități financiare beneficiază de tratamente gratuite. Demersurile pentru această clinică privată au fost făcute în urmă cu doi ani.

Bunătatea lui Gigi Becali nu cunoaște limite. Din sumele uriașe de bani care îi intră în cont în urma afacerilor de care se ocupă, acesta face acte de caritate extrem de des, iar de curând a inaugurat această clinică privată, în care a investit circa 15 milioane de euro. El plătește toate costurile necesare tratamentelor, astfel încât bolnavii să nu fie nevoiți să plătească vreun leu.

„Eu am făcut o clinică, bine, tot spital este, se ocupă de bolnavii de cancer. Unitatea este unde avea «Steaua» birourile, la Arcom. Toată clădirea este acum spital. Acolo totul este pe gratis, nu se plătește. Bine, nu e pe gratis… Se plătește, dar plătesc eu… E un spital la care plătesc eu. Plătesc la spitalul meu, cum ar veni, că nu ai voie să faci pe gratis, altfel e evaziune fiscală. Și atunci plătesc eu singur toate tratamentele. Dar le plătesc la spitalul meu”, a dezvăluit Gigi Becali.

Gigi Becali mai are încă un proiect amplu în care vrea să investească. Acesta declarase, la vremea când se gândea să îl inițieze pe cel cu clinica pentru bolnavii de cancer, următoarele: „Am deja planul făcut. Doctorul Schmidt, din Germania, cu care am fost prezent la Spitalul de arși, este gata să revină în țară și să lucreze la acest spital. Va fi un proiect foarte mare. Cei care au venituri mici, mă refer aici la persoanele cu salarii modeste sau pensionarii cu pensii mici, vor beneficia de gratuitate.”

Acesta a spus la acea vreme că dorește să îi readucă în țară pe medicii români plecați să muncească în străinătate: „Vreau, de asemenea, ca prin intermediul acestui proiect să-i readuc acasă pe medicii români care au plecat în străinătate! La fiecare consultație sau intervenție chirurgicală pe care o vor avea, un procent de 30% la sută din încasări se va întoarce direct în buzunarul lor”…

„Vor exista şi medici voluntari din cadrul bisericii însă cei angajați vor avea salarii consistente, pornind de la 2.000 de euro pe lună”, a mai spus Gigi Becali în urmă cu doi ani, referitor la cel de-al doilea proiect.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed