Home Stiri Gigi Becali si Mihaela Radulescu sunt in conflict de mulți ani: „Sa nu-mi aduc aminte de ce facea ea in tinerete”

Gigi Becali si Mihaela Radulescu sunt in conflict de mulți ani: „Sa nu-mi aduc aminte de ce facea ea in tinerete”

autor Elena Yvette
509 vizualizari

Mihaela Rădulescu (50 de ani) și Gigi Becali (62 de ani) nu s-au simpatizat niciodată și se pare că aceștia se află în conflict de foarte multă vreme. Care sunt însă cauzele care au dus la neînțelegeri atât de grave încât nici în prezent nu se agreează reciproc?

De unde a pornit conflictul?

Antipatia dintre cei doi s-a conturat în anul 2006, când latifundiarul a fost prezent în topul realizat în cadrul emisiunii „Mari Români”, fapt care a deranjat-o pe divă.

Telespectatorii au avut de ales să voteze pe parcursul acelei emisiuni, în funcție de preferințele personale, dintre figurile importante din întreaga istorie a României. Gigi Becali fusese clasat prin votul lor pe locul al treisprezecelea, înaintea unor personalități precum Ion Creangă, I.L. Caragiale, George Enescu sau Nichita Stănescu.

Mihaela Rădulescu s-a arătat deranjată de rezultatul votului, menționând la acea vreme faptul că „e important să aflăm care e cel mai mare roman din istorie. Dar mi s-a parut simptomatic că mulți s-au oprit la actualitate și l-au votat mult prea des pe Gigi Becali”.

Aceasta a mai adăugat că: „Ba chiar dezbaterea a ajuns să se învârtă în jurul lui. Nu-l pot compara cu mari români care au scris istorie în artă, literatură, știință sau politică. Nu e normal să existe Becali, ca orice alt contemporan din zona celebrității, în acest sondaj”.

Becali s-a arătat la rândul său nemulțumit de reacția ei, aducând acuze că tinerețea Mihaelei a fost zbuciumată și că, în plus, aceasta și-a schimbat religia. Latifundiarul a declarat următoarele: „Nu înțelege de ce lumea mă votează pe mine cel mai mare român? Păi cine e Răduleasca asta? Să-și vadă de treaba ei și să nu mai facă declarații la adresa mea, că, dacă mă supără, îi zic eu vreo două. Să nu-mi aduc aminte de ce facea ea in tinerete, da? Păi, ea vorbește, care și-a abandonat credința?”.

Becali a făcut referire la faptul că, în acea perioadă, Mihaela Rădulescu a trecut de la ortodoxie la iudaism în urma căsătoriei sale cu Elan Schwartzenberg.

Mihaela a refuzat donația de 100.000 de euro din partea lui Becali

În 2007, Mihaela Rădulescu fusese inițiatoarea unei campanii umanitare al cărei scop era strângerea de fonduri pentru ca Teodora, fata Lianei Stanciu și a lui Mihai de la trupa Bere Gratis, care suferea de nodul canceros la colon, să poată fi operată.

Mihaela Rădulescu făcuse apel la vedete pentru strângerea fondurilor, iar multe au decis să o sprijine. În ciuda conflictului dintre ea și Becali, acesta din urmă s-a arătat dispus să contribuie cu 20.000 de euro, mărind apoi suma la 100.000 de euro, bani pe care a vrut să îi doneze pentru operația Teodorei. Cu toate acestea, Mihaela a preferat să refuze donația latifundiarului, susținând că nu dorește să accepte bani de la un politician aflat în campanie electorală…

Deși declarase acest lucru, diva acceptase deja donații din partea altor personalități politice aflate în lupta electorală, precum Elena Udrea și Roberta Anastase.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies