Home Stiri Gina Pistol a anunțat nașii micuței ei și a lui Smiley

Gina Pistol a anunțat nașii micuței ei și a lui Smiley

autor Mirela
570 vizualizari

Gina Pistol a vorbit despre creștinarea micuței sale, Josephine. Aceasta a mărturisit că petrecerea va fi una foarte restrânsă, dar și că va fi doar o pereche de nași, alcătuită dintr-un cuplu apropiat vedetei de la Antena 1.

„Nașul fetiței nu o să fie Adrian Sârbu, ci o prietenă, Diana, cu soțul ei, din Timișoara. Fetița nu o să aibă două perechi de nași sau mai multe, ci una singură.

O să botezăm fetița și o să avem alături doar câțiva prieteni și familia, nu o să facem o petrecere cu sute de persoane. O să fie numărul de persoane cât o să ne permită legea. Îmi pare rău că nu vor veni și colegii mei de la «Asia Express», sunt plecați la filmări. Noi nu facem un eveniment foarte mare, pentru că importantă este Biserica pentru micuță, important este ca ea să fie creștinată”, a spus Gina Pistol pentru cei de la playtech.ro, relatează cancan.ro.

„Spuneam săptămâna trecută că mă înclin în fața mamelor pentru că e greu! Pentru mine, primele două săptămâni au fost foarte grele. Nu vreau să par mama perfectă pe Instagram, nu am de gând să fac asta și nici nu o voi face niciodată. Pur și simplu, vă spun care au fost trăirile mele. Pentru mine, primele două săptămâni au fost groaznice. Nu-mi dădeam seama ce se întâmplă…

Tot ce citisem în cele nouă luni de sarcină, tot ce mi s-a spus la spital de către moașă, de către asistente… Am pășit în casă și am uitat tot… Pentru mine a fost greu… Te uiți în oglindă și nu te regăsești deloc… E dureros când plânge și nu știi ce să faci ca să îi alini suferința și să nu mai plângă așa… Toate lucrurile astea m-au epuizat fizic și psihic”, a mărturisit iubita lui Smiley pe pagina sa de Instagram, în urmă cu ceva timp…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies