Home Stiri Gina Pistol a dat o veste teribilă: „Riscam să pierd sarcina”

Gina Pistol a dat o veste teribilă: „Riscam să pierd sarcina”

autor Mirela
225 vizualizari

Gina Pistol și Smiley au ținut sarcina secretă mai multe luni, deoarece prezentatoarea de la Antena 1 risca să o piardă. Din cauza problemelor de sănătate pe care le avea, aceasta a trebuit să fie foarte atentă, dar, când au vrut să anunțe familiile, presa le-a luat-o înainte.

„Pe părinții noștri i-am anunțat, frații. Ideea e că începutul sarcinii nu a fost ușor și e superstiția, care nu e neapărat o superstiție, până în 3 luni, să nu vorbești despre asta și noi am preferat să ținem lucrurile între noi doi și așteptam să trecem peste prima perioadă a sarcinii, ca să putem să anunțăm și am fi vrut să împărtășim cu familiile noastre momentul ăsta, dar s-a gândit cineva că ar fi mai potrivit să anunțe așa…

(…) E foarte nasol, că îți răpesc niște momente unice, irepetabile, doar pentru a face niște click-uri”, a spus Smiley în cadrul unui podcast.

Gina Pistol risca să piardă sarcina

„În condițiile în care eu eram într-o perioadă extrem de grea, o lună de zile am stat la pat, riscam să pierd sarcina și cum să ne anunțăm părinții când nu știam pe ce drum suntem.

(…) Ținând cont că medicii mi-au zis că am 0,01 șanse sa rămân gravidă. Știința se bătea cap în cap cu… Nici când eram însărcinată nu-mi venea să cred că sunt. (…) O lună întreagă am stat doar în pat. Aveam voie să mă ridic din pat doar ca să mă duc la baie. Nici o sticlă cu apă nu aveam voie să ridic. Mă mai ridicam și ca să mă rog, iar asta m-a ajutat mult”, a mărturisit Gina, conform cancan.ro.

„Viața mea a fost un șir nesfârșit de întrebări care duceau în aceeași direcție, «Când o să ai și tu un copil?», «Când ai de gând să faci și tu un copil?», «De ce nu ai un copil la vârsta asta?», întrebarea asta mi se pare că este prea intruzivă pentru o femeie, pentru că nu știi prin ce trece femeia respectivă.

După ce am aflat, în urma unui control de rutină, că am șanse foarte mici să rămân însărcinată, adică undeva la 0.1, această întrebare îmi tulbura liniștea pe care, oricum, încercam să o mențin cu greu în sufletul meu, și de fiecare dată îmi puneam pe chip zâmbetul social și răspundeam: «Când o să fiu pregătită », «Când o să fie», dar numai eu știu ce era în sufletul meu”, a spus Gina pe pagina sa de Instagram.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies