Home Stiri Gina Pistol a dat vestea cea mare. Toată lumea aștepta să audă asta

Gina Pistol a dat vestea cea mare. Toată lumea aștepta să audă asta

autor Buinoschi Andreea
173 vizualizari

Ieri, Gina Pistol a dat vestea cea mare. Asia Express continuă, iar difuzarea va începe în toamnă. De data aceasta, iubita lui Smiley nu va mai fi prezentatoare, deoarece a devenit mamă în urmă cu mai bine de două luni.

„Oooo, ce veste minunată! Simpaticilor, «Asia Express» continuă pe Drumul Împăraților. Și iată-i pregătiți pentru o nouă aventură «Asia Express» (continuă). Tare-s mândră de ei, de colegii mei”, a scris Gina pe pagina sa de Instagram. Mai mult decât atât, relatează cancan.ro, prima țară în care show-ul se va filma va fi Turcia, urmând Georgia și Azerbaijan.

La scurt timp după naștere, Gina le-a povestit fanilor momentele mai puțin ușoare prin care trece, spunând că este extrem de greu să fii mamă.

„Spuneam săptămâna trecută că mă înclin în fața mamelor pentru că e greu! Pentru mine, primele două săptămâni au fost foarte grele. Nu vreau să par mama perfectă pe Instagram, nu am de gând să fac asta și nici nu o voi face niciodată. Pur și simplu, vă spun care au fost trăirile mele. Pentru mine, primele două săptămâni au fost groaznice. Nu-mi dădeam seama ce se întâmplă…

Tot ce citisem în cele nouă luni de sarcină, tot ce mi s-a spus la spital de către moașă, de către asistente… Am pășit în casă și am uitat tot… Pentru mine a fost greu… Te uiți în oglindă și nu te regăsești deloc… E dureros când plânge și nu știi ce să faci ca să îi alini suferința și să nu mai plângă așa… Toate lucrurile astea m-au epuizat fizic și psihic.

Mare noroc am cu Andrei, pentru că îmi este de mare ajutor… Se descurcă foarte bine și are darul ăsta de a rămâne calm și liniștit în momentele în care eu nu sunt calmă și liniștită”, a spus Gina Pistol pe pagina sa de Instagram.

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies