Home Stiri Gina Pistol a dezvăluit ce a făcut pentru a duce sarcina la termen, deși risca să o piardă

Gina Pistol a dezvăluit ce a făcut pentru a duce sarcina la termen, deși risca să o piardă

autor Mirela
438 views 3 minute timp de citit
  • Smiley și Gina au devenit părinți în luna martie a anului trecut, după ani mulți de încercări.
  • Gina a primit șanse foarte mici de a face un copil, iar această veste neplăcută a venit în urma unor analize.
  • Gina și Smiley au recunoscut că amândoi s-au rugat foarte mult la Dumnezeu pentru ca sarcina să se întâmple.

Gina Pistol și Smiley și-au văzut visul cum se îndeplinește în luna martie 2021, atunci când prezentatoarea de la Antena 1 a adus-o pe lume pe Josephine.

Amândoi și-au dorit un copil extrem de tare, însă visul lor a fost destul de greu de îndeplinit, deoarece Gina a primit șanse extrem de mici de a rămâne însărcinată pe cale naturală.

Gina Pistol a rămas însărcinată printr-un miracol

Mai exact, în urma unui control pe care l-a făcut, medicii i-au dat șanse de doar 0,1 % pentru a rămâne însărcinată. Cu toate acestea, cei doi nu s-au deznădăjduit și și-au pus toată credința în Dumnezeu. În cele din urmă, după mai mult timp, aceștia au reușit să devină părinți, iar visul lor, pe care l-au avut dintotdeauna, s-a îndeplinit.

„Și, într-adevăr, așa este. Gina s-a rugat în fiecare zi a sarcinii ei. Și nu pe repede înainte, rugăciune de 40 de minute. Și trebuie să și înțelegi cum să faci rugăciunea. Dar sunt lucruri foarte adevărate. Este foarte important să ai credință cu adevărat, nu doar așa… Avem atâtea exemple. Minunile pe care le vedem nu sunt întâmplătoare. Sunt oameni care au credință și fac sacrificii pentru ceea ce cred. La fel e și cu succesul, cu absolut tot.

Sarcina Ginei și copilul nostru sunt o minune, sunt un dar de la Dumnezeu, altfel nu pot să-mi explic ce s-a întâmplat. Noi am primit tot momentul și toată povestea asta și am tratat fiecare moment și cu bune și cu rele, fix cu mare bucurie, chiar dacă am trecut prin momente de panică, nervi, supărări, le-am primit fix cu bucurie”, a spus Smiley, conform viva.ro.

Iubita lui Smiley a fost nevoită să stea la pat

„În perioada în care mi-a fost greu, nu aveam voie decât să merg la toaletă. Doar pentru asta aveam voie să mă ridic din pat. Și mă ridicam din pat doar ca să mă duc la baie și să mă rog. Și mi-a făcut bine”, a spus și Gina.

Deoarece problemele pe care aceasta le avea erau cât se poate de serioase, Gina a fost nevoită să stea la pat până când s-a asigurat că pericolul de a pierde sarcina a trecut.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies