Home Stiri Gina Pistol a dezvăluit cum a reușit să slăbească după sarcină

Gina Pistol a dezvăluit cum a reușit să slăbească după sarcină

autor Mirela
464 views 2 minute timp de citit
  • Gina Pistol a devenit mamă în urmă cu aproximativ un an și jumătate.
  • Gina încearcă să slăbească și să revină la greutatea pe care o avea înainte de a deveni mamă.
  • Aceasta a făcut sport, a ținut diferite diete, a apelat și la nutriționiști, însă, la un moment dat, a avut un blocaj.

Gina Pistol a devenit mamă în urmă cu aproximativ un an și jumătate. Cum corpul fiecărei femei însărcinate trece prin schimbări importante, același lucru s-a întâmplat și cu cel al iubitei lui Smiley.

De câteva luni, Gina încearcă să slăbească și să revină la greutatea pe care o avea înainte de a deveni mamă. Aceasta a făcut sport, a ținut diferite diete, a apelat și la nutriționiști, însă, la un moment dat, a avut un blocaj, motiv pentru care nu a mai reușit să slăbească.

Cu toate acestea, Gina Pistol a reușit să treacă peste această perioadă și acum susține că mai are doar câteva kilograme până când va ajunge la greutatea dorită.

Gina Pistol mai are foarte puțin și va ajunge la greutatea visată

„Mi-a scris toată lumea că am slăbit foarte mult. Nu am slăbit foarte mult, mai am de dat jos vreo 3-4 kilograme. La înălțimea mea, chiar și 2 kilograme în plus sau în minus au un impact foarte mare vizibil. După ce am avut un blocaj și nu mai reușeam să scad sub 59 de kilograme, am început să iau pastilele astea”, a spus Gina în mediul online.

La sală nu am ajuns, pentru că nu am avut timp sau, dacă am avut o portiță mică de timp liber, nu știu ce se întâmplă, dar nu mai am energie. Și nu e energie doar din punct de vedere fizic, nu am energie psihic, nu reușesc să mă adun.

Oricum ,sunt puțin mai bine acum, dar am avut așa o … nu știu ce s-a întâmplat. Anul ăsta a fost ciudățel rău pentru mine. Într-adevăr, am mâncat mai puțin în ultima vreme, dar cred că m-au ajutat și tratamentele astea pe care le fac la clinică”, a povestit Gina.

Prezentatoarea se pregătește să revină pe ecrane

Emisiunea „Chefi la cuțite” va fi difuzată în toamnă, conform declarațiilor făcute de jurați. În urmă cu puțin timp, a  fost dat startul preselecțiilor, iar Gina se pregătește pentru a reveni pe micile ecrane. Aceasta va continua să prezinte emisiunea, după ce celelalte emisiuni au fost prezentate de Irina Fodor, întrucât Gina a vrut să mai stea alături de fiica ei.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies