Home Stiri Gina Pistol a luat-o în râs pe Laura Cosoi?

Gina Pistol a luat-o în râs pe Laura Cosoi?

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 973 views 2 minute timp de citit

În urmă cu ceva timp, Laura Cosoi și Smiley au format un cuplu, dar s-au despărțit chiar în momentul în care toată lumea se aștepta ca cei doi să ajungă în fața altarului. Acum însă Smiley are o relație cu Gina Pistol și, la începutul lunii martie, au devenit părinții lui Josephine.

De curând, prezentatoarea de la Antena 1 a postat o fotografie în care este vorba de asimetria pe care majoritatea oamenilor o au în fotografii, la nivelul ochilor. Cu toate acestea, internauții sunt de părere că, de fapt, iubita lui Smiley râde de problema de sănătate a Laurei. „Am o asimetrie la ochi și, când dorm mai puțin, se vede diferența mai tare”, a spus actrița, în urmă cu ceva timp, potrivit celor de la cancan.ro.

În urmă cu doar câteva săptămâni, Gina și Smiley au botezat-o pe fata lor, în mare secret, și au vorbit despre fericitul eveniment abia după câteva zile, făcând declarații emoționante despre creștinarea micuței lor.

„Duminică am creștinat-o pe Josephine. Pentru noi, ca părinți, momentul de la biserică a fost unul extrem de frumos și emoționant. Eu am avut lacrimi în ochi mai toată slujba însă micuța noastră a fost foarte, foarte cuminte. La finalul zilei, ne-am bucurat să avem alături familia și cei mai apropiați prieteni într-o petrecere restrânsă. A fost o zi magică! Poate cea mai specială zi de când ea a venit pe lume”, a declarat prezentatoarea de la Antena 1 pentru a1.ro.

„Nașii fetiței vor fi Diana, buna mea prietenă din Timișoara, alături de soțul ei. Cred că părinții spirituali joacă un rol important în viața oricărui copil, tocmai de aceea am ales niște oameni apropiați, ce ne sunt foarte dragi”, a mai spus Gina, conform sursei menționate mai sus…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies