HomeStiri Gina Pistol a plecat din casa lui Smiley, cu tot cu Josephine: „Terminăm cât mai repede”

Gina Pistol a plecat din casa lui Smiley, cu tot cu Josephine: „Terminăm cât mai repede”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views 3 minute timp de citit

Nici bine nu s-au încheiat renovările casei lui Smiley, că, acum, au început următoarele. Gina a fost nevoită să se mute de acasă, pentru o scurtă perioadă de timp și a spus cât este de complicată situația, mai ales că este și cea mică în joc.

„E atât de aiurea să te muți pe vremea asta cu tot cu copil, cu pisică, de la casă, într-un apartament micuț. Practic, mi-am luat doar câteva lucruri la mine. Vă dați seama, ce să nu-i iei copilului? Că, practic, te gândești că ai nevoie de tot. Sperăm să le terminăm cât mai repede, să ne întoarcem la casă, că sunt pereții atât de subțiri la bloc, nici apă nu pot să beau noaptea după ce a adoarme fii-mea, că se aude tot.

12Eu, de la o vreme, sunt fără energie, nu numai fizic, ci și psihic. Am așa o stare de «chefless». Abia mă trezesc noaptea, de foarte multe ori, de altfel, ca să-mi hrănesc fiica, abia ies din casă să mă duc să cumpăr ce mai e nevoie sau să ma duc la casă, să văd cum sunt lucrările. Nu știu ce să fac, ca să am o altă stare. Nici vremea de afară nu mă ajută.

13

Mă mai lupt și cu o durere de cap de ceva vreme. Eu nu dorm într-o poziție bună. Am probleme cu cervicala și, din cauza asta, mi se trage tot. Dacă știți, dacă folosiți vreo pernă care ajută la asta, vă rog, spuneți-mi! Nu mai rezist cu durerea asta de cap! Mă doare în valuri și când vine un val de durere”, a spus Gina, pe pagina sa de Instagram.

14„Cum trăiește tatăl prima perioadă și cum trăiește femeia sunt două chestii foarte diferite. E mult mai ușor să fii tată. Eu credeam că sunt pregătită, dar treci printr-o furtună hormonală care te lasă un pic răvășită, te uiți în oglindă și nu te mai recunoști”, a declarat prezentatorea de la Antena 1, în urmă cu ceva timp, în emisiunea iubitului său.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed