Home Stiri Gina Pistol a postat prima fotografie cu chipul lui Josephine

Gina Pistol a postat prima fotografie cu chipul lui Josephine

autor Buinoschi Andreea
154 vizualizari

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pe data de 9 martie. Cei doi nu au dat vestea decât după ce vedeta Antena 1 a intrat în al doilea trimestru de sarcină, pentru a se asigura că totul merge bine. La fel de discreți au fost și de când micuța a apărut pe lume, deoarece nu au pus nicio fotografie cu chipul ei.

Cu toate acestea, zilele trecute, Gina a urcat o fotografie pe pagina sa de Instagram, iar internauții au putut vedea o parte din fața lui Josephine. Fanii cuplului vor trebui să mai aștepte până când Gina și Smiley le-o vor prezenta, dar se pare că cei doi părinți au fost puțin mai permisivi de data aceasta.

Întrebat de foarte multe persoane când are de gând să o arate pe Josephine, Smiley a mărturisit că o va expune în mediul online doar când aceasta își va dori. „Pentru mine, este foarte clar. În momentul în care îmi va spune cu cuvintele ei că își dorește neapărat să ajungă pe Tik Tok, atunci o să apară și ea pe Tik Tok. Deocamdată, nu înțeleg ce îmi spune. Ea zice ceva, dar nu știu exact ce spune”, a spus artistul prin intermediul unui clip de pe Tik Tok.

Recent, prezentatoarea de la Chefi la cuțite a vorbit despre numărul de kilograme pe care le-a luat în sarcină. „Ca să vă răspund la o întrebare pe care o primesc destul de des. Nu cred că am slăbit foarte mult. Eu ajunsesem, dar rămâne între noi, la aproape 80 de kilograme, iar acum, după cinci săptămâni și câteva zile, am 65, dar, la fel, rămâne între noi. Nu am timp acum și nici nu cred că am voie să fac mișcare, dar când o să mă mai eliberez, o să mă apuc de mișcare”, a spus Gina pe rețelele sociale…

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies