Gina Pistol a recunoscut că a avut o copilărie cu lipsuri financiare

Share

  • Gina Pistol are, acum, viața pe care și-o dorește, dar, în copilărie, a trecut prin multe momente grele.
  • Aceasta nu a primit foarte multă iubire din partea părinților, lucru ce i-a cauzat foarte multe traume.
  • Printre problemele pe care le avea din cauza lipsei afecțiunii, Gina s-a confruntat și cu problemele financiare.

Gina Pistol a fost invitată, în urmă cu ceva timp, în cadrul podcast-ului lui Mihai Morar. Aceasta și-a deschis sufletul și a vorbit despre foarte multe lucruri prin care a trecut de-a lungul timpului și nu numai. Printre subiectele pe care aceasta le-a abordat, s-a numărat și copilăria sa, despre care prezentatoarea a vorbit fără ezitare.

Iubita lui Smiley a mărturisit că a întâmpinat foarte multe probleme atunci când a fost mică, în special probleme economice. Cu toate acestea, problemele pe care Gina le-a avut din cauza banilor par să-i fi dat imboldul necesar pentru a munci, întrucât, acum, aceasta are absolut tot ceea ce își dorește.

Gina Pistol a întâmpinat dificultăți din cauza lipsei banilor

„Eu, când am fost mică, am fost și săracă. Și, cumva, sindromul copilului sărac face lucrul ca să fie plăcut. Mă uitam la cei din jurul meu care aveau familii, cu mamă și tată, aveau o situație financiară mai bună.

Cumva, dacă ai financiar, ești mai bine poziționat pe scara socială, ești mai bine văzut și eu trebuia să fac eforturi mari ca să mă încadrez și eu, ca să mă pierd printre ei”, a mărturisit Gina.

Iubita lui Smiley a spus de ce ea și partenerul ei nu s-au căsătorit

Anul acesta, Gina Pistol și Smiley au aniversat cinci ani de relație. De mai mulți ani, s-a pus problema nunții dintre cei doi care nu a fost făcută până acum.

În urma cu ceva timp, Smiley a declarat că el și Gina nu au făcut pasul cel mare, deoarece lucrurile sunt normale între ei, mai ales că la mijloc este și un copil, iar acest lucru ar reprezenta doar o formalitate pentru ei. În prezent, cei doi au o familie minunată, familie la care au visat mereu.

„Nu știu ce să zic. Noi ne vedem ca o familie. Căsătoria cred că este doar o formalitate pentru noi în acest moment, dar o să vă anunțăm”, a spus Smiley în cadrul emisiunii XNS. 

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news