Home Stiri Gina Pistol a recunoscut de ce nu a mai prezentat ”America Express”: „Cum să îi explic”. Smiley este de acord cu partenera sa

Gina Pistol a recunoscut de ce nu a mai prezentat ”America Express”: „Cum să îi explic”. Smiley este de acord cu partenera sa

autor Mirela
304 views 2 minute timp de citit
  • De două sezoane, Gina Pistol nu mai prezintă nici ”Asia Express” și nici ”America Express”.
  • Gina Pistol a fost înlocuită și în câteva sezoane ale emisiunii „Chefi la cuțite” și „Chefi fără limite”.
  • Gina Pistol a recunoscut că Josephine trece prin schimbări mari și dese și nu vrea să piardă primele ei cuvinte.

De două sezoane, Gina Pistol nu mai prezintă nici ”Asia Express” și nici ”America Express”. În cadrul unei emisiuni difuzate la Pro FM, aceasta a spus care este motivul pentru care Irina Fodor i-a luat locul.

Pe lângă cele două sezoane ale emisiunii menționate anterior, Gina Pistol a fost înlocuită și în câteva sezoane ale emisiunii „Chefi la cuțite” și „Chefi fără limite”.

Gina Pistol nu s-a putut despărți de Josephine

Gina Pistol a devenit mamă în urmă cu aproximativ doi ani și, din cauza acestui lucru, multe schimbări importante au avut loc și din punct de vedere profesional. Aceasta a fost înlocuită în mai multe sezoane ale proiectelor de la Antena 1.

În cadrul unei emisiuni de la Pro FM, Gina Pistol a recunoscut că Josephine trece prin schimbări mari și dese și nu vrea să piardă nici primele ei cuvinte, nici etapele de dezvoltare. Așadar, aceasta a lăsat pe altcineva la cârma emisiunilor, pentru a mai putea petrece timp alături de cea mică.

„Cum să mă duc eu în Asia? Cum să ratez eu primele cuvinte ale copilului? Cum să îi explic eu unui copil, care are nevoie de mamă, că eu lipsesc două luni de zile”, a spus Gina Pistol.

Smiley nu poate sta fără fetele lui

Smiley este un tată devotat, mai ales că el și Gina și-au dorit foarte mult să aibă un copil. Cei trei petrec foarte mult timp împreună, iar Smiley nu poate sta departe de partenera lui și de Josephine.

Artistul este de părere că Josephine are nevoie doar de mâncare și de iubire, așa că vor să i-o ofere din plin acesteia.

„Și când suntem împreună este…. n-ai cum, este priceless (n.r. de neegelat). Când te uiți la ea și vezi cum e”, a mai declarat juratul de la PRO TV.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies