Home Stiri Gina Pistol a renuntat la Bucuresti pentru Mihai Răduţ

Gina Pistol a renuntat la Bucuresti pentru Mihai Răduţ

autor Elena Yvette
531 views 1 minute timp de citit

Au patru luni de cand formeaza un cuplu si se pare ca Gina Pistol si Mihai Răduţ sunt nedespartiti.

Gina Pistol

Pentru a demonstra ca relatia dintre ei e mai mult decat serioasa, Gina Pistol face un sacrificiu foarte mare si a parasit bucurestiul pentru a sta alaturi de Mihai Răduţ la Targu-Jiu.

„Când sunt la Târgu-Jiu îl duc eu cu maşina, la antrenamente, când nu, îl iau colegii lui, Alex Maxim sau Alexandru Grigoraş. Eu săptămâna asta stau în Bucureşti, am câteva job-uri şI castinguri, pentru că el oricum are meci aici la sfârşitul săptămânii şI nu are rost să mă duc acolo doar pentru două zile. Suntem bine, avem o relaţie liniştită. Suntem împreună de patru luni, locuim împreună.”

[articol „Gina Pistol”]

„Nici mie nu îmi vine să cred că m-am implicat într-o relaţie serioasă atât de repede. Ne simţim bine la Târgu-Jiu, acolo avem prieteni, de ieşit mai ieşim în oraş, dar nu am ieşit niciodată în cluburi, nu ne place să ne pierdem nopţile. De gătit, gătesc, dar nu fac lucruri complicate, că nu le mâncăm şI nu are rost să pierd mult timp în bucătărie ca să aruncăm mâncarea. Dar fac chestii uşoare şI întotdeauna micul dejun. Mihai nu găteşte nimic”, a povestit Gina Pistol.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies