Gina Pistol a revenit la „Chefi la cuțite”. Iată primele imagini!

Share

Cu puțin timp înainte de a naște, Gina Pistol a plecat din echipa Chefi la cuțite, lăsând-o pe Irina Fodor în locul ei. Acum, la aproximativ un an de când nu a mai filmat pentru proiectele Antena 1, Gina Pistol a revenit în platoul emisiunii Chefi la cuțite.

Filmările au început, ceea ce înseamnă că fanii ei o vor putea vedea, din nou, pe micile ecrane, în cel mai scurt timp. Veselă, fericită și extrem de optimistă, Gina a fost surprinsă în timp ce se aranja pentru a reîncepe filmările.

„Nu vreau să mă despart de voi. Pentru puțin timp, ca să nu îmi simțiți lipsa atât de tare, o să vă las pe niște mâini bune. Va fi cineva foarte special, care vă știe încă de la începuturile voastre, când erați mici, când, în fața voastră, era cineva din familia respectivă.

Simpaticilor, noi ne vom vedea în sezonul 10, cu siguranță, dar, până atunci, vă las pe mâinile simpaticei Irina Fodor!”, a spus Gina, conform spynews.ro, la începutul acestui an, când a plecat din emisiune.

„Pentru mine, a fost o mare bucurie să fiu cooptată la acest proiect, dar și o mare surpriză. Am avut emoții mari în prima zi de filmare, atât de mari, încât am făcut febră musculară la picioare de la cât am tremurat! Însă, Gina mi-a făcut o prezentare foarte frumoasă și emoționantă, iar chefii, concurenții lor și echipa de producție m-au primit cu brațele deschise. O să vedeți în ediția din seara asta, a plouat cu pupături și îmbrățișări.

Gina a avut grijă să îmi facă un scurt «training» înainte de a prelua proiectul și m-a pregătit pentru ce avea să urmeze. În altă ordine de idei, recunosc, așteptam cu mare nerăbdare să îi văd fața lui Sorin când își dă seama că a scăpat de Fodor, dar a dat peste nevasta lui!”, a spus Irina Fodor pentru cei de la a1.ro, relatează cancan.ro.

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news