Gina Pistol a revenit și prezintă emisiunea „Chefi la cuțite”

Share

Vești bune pentru fanii Ginei Pistol! Iubita lui Smiley revine pe micile ecrane în curând, acest lucru fiind confirmat atât de ea, cât și de Florin Dumitrescu. Zilele trecute au început filmările pentru sezonul cu numărul 11 al emisiunii Chefi la cuțite, iar Gina Pistol este și ea prezentă pe platoul de filmare.

În urmă cu doar câteva luni, Gina Pistol a spus că, deși își dorește să revină pe ecrane și pentru emisiunea Asia Express, este conștientă că dorul pe care ar trebui să-l înfrunte timp de câteva luni ar fi mult prea puternic. Prezentatoarea a explicat că dorul de Josephine ar fi mult prea mare și nici nu o poate lua cu ea în Asia, deoarece condițiile nu îi permit acest lucru.

„La ultimul proiect «Asia» nu aveam chestia asta cu dorul. (…) Mie îmi place să fiu acum, aici. Dar, în sezonul trei, mă luase un dor de casă… mă luase un dor de casă, de Andrei, de ai mei, de pisoi, de patul meu, de baia mea, de mirosul casei. Atunci am știut ce înseamnă dor.

Vorbeam cu Andrei: «Eu, ca femeie, că am muncit toată viața și am fost activă, am nevoie de asta. Eu am nevoie de asta. Dar o să mor pe acolo de dorul vostru». Tu îți dai seama să lipsesc două luni din viața copilului?

Să vedem, până la următorul sezon, fii-mea va avea un an. Să vedem, nu știu. Că nici nu pot s-o iau cu mine, că ai văzut și tu pe unde mergem, n-ai cum, chinui copilul. Ar putea sta cu colegii mei […], dar nu mi-o lasă Andrei, ești nebun? N-aș putea să-i fac eu asta, că e greu să cari un copil acolo. Dar eu am nevoie de asta, se duce o luptă în mine”, a spus Gina în cadrul podcast-ului lui Speak…

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news