HomeStiri Mondene Gina Pistol a slăbit 15 kg în doar 30 de zile

Gina Pistol a slăbit 15 kg în doar 30 de zile

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 940 views
Gina Pistol a slăbit 15 kg în doar 30 de zile in Stiri Mondene

Gina Pistol a reușit să slăbească în mod considerabil după sarcină. Întoarsă din vacanță, prezentatoarea a reușit să dea jos 15 kg în doar 30 de zile.

Gina Pistol suferă de un sindrom mai puţin obişnuit in Stiri MondeneMetoda prin care Gina Pistol a reușit să slăbească este la îndemâna oricui. Mai exact, iubita lui Smiley a început să facă sport și a apelat la ajutorul unui antrenor personal. De asemenea, a început să fie mult mai atentă la ceea ce mănâncă.

Gina Pistol a slăbit 15 kg în doar 30 de zile in Stiri MondeneMai mult decât atât, nu trebuie să neglijăm nici faptul că prezentatoarea are o fiică în vârstă de un an care este extrem de activă, lucru ce o determină să facă foarte multă mișcare.

Gina Pistol s-a apropiat de 80 de kg

„Ca să vă răspund la o întrebare pe care o primesc destul de des. Nu cred că am slăbit foarte mult. Eu ajunsesem, dar rămâne între noi, la aproape 80 de kilograme, iar, acum, după cinci săptămâni și câteva zile, am 65, dar, la fel, rămâne între noi. Nu am timp acum și nici nu cred că am voie să fac mișcare, dar, când o să mă mai eliberez, o să mă apuc de mișcare”, a spus vedeta în urmă cu ceva timp.

Gina Pistol are probleme în urma infectării cu virusul COVID-19 in Stiri Mondene„Suntem foarte bucuroși că avem un copil sănătos, cuminte. E superbă, n-am ce să vă zic. Doarme noaptea. Acum, în ultima perioadă, e mai agitată, că i-au crescut dințișorii de jos și acum îi crește și al doilea dinte de sus. Am fost în vacanță toată familia. E greu, dar ea chiar a fost super cuminte, față de ce am experimentat eu în zborurile astea lungi, cu alți copii. Cel mai greu e că își pierd răbdarea, după patru-cinci ore, normal. E un copil foarte activ și, dacă stai cu ea și te joci cu ea, nu ai nicio problemă. În momentul în care o lași să se plictisească, începe”,  a spus și Smiley…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed