Home Stiri Gina Pistol a vorbit despre numărul de kilograme pe care l-a dat jos de când a născut

Gina Pistol a vorbit despre numărul de kilograme pe care l-a dat jos de când a născut

autor Buinoschi Andreea
369 vizualizari

Gina Pistol a devenit mamă în urmă cu mai bine de o lună. Recent, aceasta a făcut mai multe declarații cu privire la cum i s-a modificat corpul în timpul sarcinii, spunând că a luat destul de multe kilograme, dar pe care, din fericire, a reușit să le dea jos extrem de repede.

Până în acest moment, Gina Pistol a reușit să dea jos 15 kg, ajungând la 65 de kg. Tot pe rețelele de socializare, iubita lui Smiley a vorbit și despre faptul că foarte multe persoane care o urmăresc o critică pentru faptul că a decis să vorbească despre momentele mai puțin frumoase prin care a trecut imediat după naștere.

„Ca să vă răspund la o întrebare pe care o primesc destul de des. Nu cred că am slăbit foarte mult. Eu ajunsesem, dar rămâne între noi, la aproape 80 de kilograme, iar acum, după 5 săptămâni și câteva zile, am 65, dar, la fel, rămâne între noi. Nu am timp acum și nici nu cred că am voie să fac mișcare, dar când o să mă mai eliberez, o să mă apuc de mișcare.

Acum sunt certată și pentru că stau pe Internet. Bă, de ce nu mă lăsați să fiu eu, cum vreau eu, când vreau eu?! De ce nu-mi lăsați libertatea asta, că nu înțeleg? Am mai spus-o și mă repet. Nu sunt aici ca să mulțumesc pe cineva și nici să impresionez pe nimeni. Am vorbit deschis despre trăirile mele, pentru că sunt multe femei care au trecut prin asta și eu, nespunându-mi nimeni la ce să mă aștept, am crezut că e ceva greșit și mă și judecam pentru trăirile mele și stările alea ciudate”, a spus Gina Pistol pe pagina sa de Instagram.

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies