Home Stiri Gina Pistol are o calificare deosebită. Despre ce este vorba

Gina Pistol are o calificare deosebită. Despre ce este vorba

autor Mirela
148 vizualizari
  • Prin prisma meseriei pe care o are, Gina Pistol trebuie să fie foarte atentă la modul în care arată.
  • Nu de puține ori, aceasta a beneficiat de ajutorul unei întregi echipe, pentru a avea parte de un look impecabil.
  • Acum, prezentatoarea a decis să treacă la următorul nivel și a făcut un curs de automachiaj.

Gina Pistol a fost mereu foarte atentă la modul în care arată și nu doar pentru că apare pe sticlă sau pentru că prezintă diferite evenimente, ci pentru că așa își dorește ea să fie.

În unele momente, Gina Pistol s-a machiat și s-a coafat singură, în timp ce, atunci când a venit vorba de emisiunile pe care le prezintă, câteodată a primit și ajutor din partea unei echipe de stiliști.

Acum, Gina a vrut să treacă la următorul nivel, motiv pentru care s-a înscris la un curs de automachiaj. După 72 de ore de curs, aceasta a reușit să obțină diploma și le-a arătat și fanilor ceea ce a realizat, mândră fiind de rezultatul său.

Gina Pistol a întâmpinat probleme cu sarcina

Gina Pistol a întâmpinat foarte multe probleme cu sarcina. În urma unui control pe care l-a făcut, medicul i-a spus că are șanse de 0,01 % să rămână însărcinată. Cu toate acestea, visul ei a devenit realitate, iar, acum, aceasta are o fetiță care, în luna martie, a împlinit un an.

Din cauza riscurilor la care se expunea, deoarece putea să piardă sarcina, Gina și Smiley nu au vrut să anunțe sarcina, dar vestea s-a aflat și, în cele din urmă, au confirmat și ei zvonurile. Gina a mărturisit că exista posibilitatea de a pierde sarina, deoarece avea hemoragii foarte mari.

Prezentatoarea a avut o sarcină riscantă și dificilă

„Pe părinții noștri i-am anunțat, frații. Ideea e că începutul sarcinii nu a fost ușor și e superstiția, care nu e neapărat o superstiție, până în 3 luni, să nu vorbești despre asta și noi am preferat să ținem lucrurile între noi doi și așteptam să trecem peste prima perioadă a sarcinii, ca să putem să anunțăm și am fi vrut să împărtășim cu familiile noastre momentul ăsta, dar s-a gândit cineva că ar fi mai potrivit să anunțe așa…

(…) E foarte nasol, că îți răpesc niște momente unice, irepetabile, doar pentru a face niște click-uri”, a spus Smiley în cadrul unui podcast.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies