HomeStiri Gina Pistol are probleme în urma infectării cu virusul COVID-19

Gina Pistol are probleme în urma infectării cu virusul COVID-19

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 742 views 2 minute timp de citit

Deși nu a spus nimănui, Gina Pistol s-a infectat cu virusul COVID. Aceasta a declarat că, în urmă celor întâmplate, se confruntă cu o problemă căreia nu știe cum să îi dea de cap.

GINA 12„Mă confrunt cu o situație ciudățică. Nu știu dacă este de la post COVID sau este ceva hormonal. Când îmi spăl părul, atunci când e ud, are un miros ciudat. Vă amintiți, pe vremuri, când se făceau bunicile cu permanent și mirosea pe toată scara? Așa înțepător? Cam acela este mirosul. Este ciudat rău. Nu am schimbat nimic în ritualul meu de îngrijire, aceleași șampoane, nu stiu ce se întamplă”, a spus Gina Pistol pe pagina sa de Instagram.

GINA 13

Gina Pistol suferă de un sindrom nu foarte des întâlnit

„Am o problemă. Eu nu pot să stau. Sunt disperată să le fac pe toate. Mă epuizez, mă plâng că mă epuizez. (…) Simt că mai am multe de făcut și am luat o pauză să mă plâng pe Instagram. Mai este careva care suferă de «sindromul Sclava Isaura»? Sincer, este epuizant să îți dai mereu de lucru. Eu mă simt mereu vinovată dacă stau. Asta pentru că bunicul meu nu suporta ca nepoții lui să stea și, eu, ca să nu mă certe, îmi căutam mereu de lucru. (…) Și, uite-mă acum, 40 de ani mai târziu, fac același lucru”, a spus prezentatoarea în mediul online.

GINA 14„Ultima oară când am trăit o stare de genul ăsta a fost după ce am devenit mamă, când am trecut printr-o criză de identitate și mi-era foarte greu să mă adaptez noului stil de viață. Nu anulează bucuria și fericirea pe care le-am trăit și le trăiesc pentru că am un copil, dar, cumva, am trecut printr-o criză de identitate. Erau momente când îmi era foarte dor de mine și îmi lipseam. Cred că sunt foarte multe femei care se regăsesc în ce spun eu”, a mai declarat aceasta în urmă cu ceva vreme…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed