Home Stiri Gina Pistol, criticată dur în timp ce se afla în vacanță

Gina Pistol, criticată dur în timp ce se afla în vacanță

autor Buinoschi Andreea
294 vizualizari

Smiley, Gina Pistol, Speak și Ștefania au plecat în vacanță în Grecia. Fericită că poate petrece câteva zile liniștite alături de iubitul său, prezentatoarea Asia Express a postat mai multe fotografii și filmulețe cu Smiley, dar o internaută a criticat-o imediat.

Vedeta Antena 1 a postat pe contul său de Instagram mesajul primit de la o femeie, în care este criticată pentru relația pe care o are cu artistul. „Din ciclul: Doamne fere’, doamna Șerbana zice așa: «Smiley este frumos, iar tu nu-l meriți»”, a fost remarca primită de Gina Pistol.

Acum, prezentatoarea Chefi la cuțite a intrat deja în al doilea trimestru de sarcină și a decis să renunțe la mai multe proiecte, tocmai pentru a-și proteja fetița. Conform celor de la playtech.ro, vârsta Ginei reprezintă un pericol pentru sarcină și a fost sfătuită de către medicul său să ia o pauză de la toate activitățile ce o obosesc și să se concentreze asupra copilului pe care îl va aduce pe lume anul viitor.

„Are aproape 39 de ani, la o asemenea vârstă, sarcina implică niște riscuri mai ridicate decât atunci când ai 30. Grija este mult mai mare. Medicul i-a indicat Ginei să se ferească de efort, să lase munca deoparte si să stea liniștită, să se odihnească pe cât de mult posibil și să evite să stea ore întregi în picioare.

Ea s-a conformat imediat și, pur și simplu, radiază de fericire, nu îi mai trebuie nimic, nu vrea să mai audă de nimic. Tocmai de aceea, nici nu a mai acceptat vreun proiect. Nu o vom mai vedea nici la emisiunea lui Nea Mărin, așa cum ne-a obișnuit, nici nu va mai prezenta evenimente, nu nimic. Rămâne doar cu emisiunea «Chefi la Cuțite», însă emisiunea tocmai a fost filmată, deci probabil că, până la următoarea, ea probabil că o să și nască”, au declarat apropiații cuplului, conform playtech.ro…

 

Sursa

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies