Home Stiri Gina Pistol, de urgență la spital: „Am început să fac…”

Gina Pistol, de urgență la spital: „Am început să fac…”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 594 views 2 minute timp de citit

Gina Pistol a vorbit despre problema de sănătate cu care se confruntă în prezent. Aceasta le-a cerut ajutorul fanilor săi, oferind mai multe detalii despre cum se simte, menționând că urmează să meargă și la medic, pentru a fi sigură care este cauza.

„După ce că am început să fac urticarie din cauza stresului… Eu așa cred. Nu știu, am o programare pe 9 (n.r.: decembrie) la un imunolog. Deci, după ce am făcut urticarie, mai nou, mi-a ieșit și herpes.

Le-am bifat aproape pe toate. Dacă mai e cineva pe aici care se confruntă cu problema asta, cu urticaria, lasă-mi mesaj și spune-mi care este cauza la tine și ce soluție ai găsit.

Eu nu înțeleg de ce. Pur și simplu! Ori mă mănâncă palmele, ori tălpile, ori îmi apar pe corp. Apar și dispar”, a spus aceasta pe pagina sa de Instagram.

„Noi ne știam de mult timp. Acum patru ani, pe la sfârșitul lunii martie, am început să vorbim. Eram cu mesaje, recomandări de filme și am ținut-o așa mult timp. Cel mai mișto era că existau fete care credeau că este singur și se dădeau pe lângă el, iar pentru mine era super funny.

Mă uitam să văd până unde se duc și ce fac. Îi ziceam lui Andrei: «Fata aia mai avea puțin și se împiedica de mine, noroc că eram pe acolo și eu că cine știe ce-ți făcea? Te răpea».

Andrei a fost de mare ajutor, ne ajutam unul pe altul cu fetița. După care, a fost nevoit să plece. Când pleca Andrei dimineața, aveam o stare de anxietate. El pleca la muncă «ghiocel» și se întorcea «zambilă». Știi cât de frustrant e pentru o femeie să vezi că partenerul își continuă viața liniștit? (…)”, a spus Gina în cadrul podcast-ului lui Speak…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies