Home Stiri Gina Pistol, declarații despre problemele dintre ea și Smiley: „Dispar din viața ta”

Gina Pistol, declarații despre problemele dintre ea și Smiley: „Dispar din viața ta”

autor Buinoschi Andreea
314 vizualizari

Gina Pistol a fost invitată în cadrul emisiunii online a lui Smiley și, la un moment dat, a povestit despre momentul în care s-a certat pentru prima oară cu iubitul ei.

„Îmi spune Andrei: «Pe la 20:00 termin la studio». Știți cum sunt femeile la începutul relației. Eram spălată pe păr, nu suport părul nespălat la o femeie, cremuită toată, gomaj, piele fină, miroseam frumos, cred că toată scara blocului mirosea a mine, îmbrăcată mișto (…). Se face 21:00, zic nu-i scriu acum, să nu fiu insistentă. 21:30, îl întreb cum merge treaba. Zice: «Acum mai am o strofă de făcut, o să iasă mișto». Îi vedeam încântarea, entuziasmul și-am zis să nu i-l stric…

1 noaptea, eu tot așa. Mai retușam un pic machiajul. Atunci a fost prima ceartă. L-am întrebat: «Ne mai vedem sau nu?». Zice: «Mai durează puțin», și, atunci, i-am zis: «Știi ce? Caută-mă, că o să-ți răspund eu». (…) Chiar m-am supărat rău. Eu, când mă supăr rău de tot, gata, pot să dispar din viața ta așa. Nu mai știu cum m-ai împăcat. Acum, te cunosc, dar eram la început”, a povestit Gina Pistol în  cadrul emisiunii lui Smiley.

„Când te-am observat eu pe tine, când te-am văzut «altfel»? Că tu, pentru mine, erai Smiley şi atât. Un băiat simpatic, îmi plăcea muzica ta şi ţin minte că, în urmă cu câţiva ani, eram la un eveniment şi urma să cânţi tu, eu eram singură şi cred că şi tu erai singur atunci. Eu nu observ băieţii/bărbaţii care sunt într-o relaţie, pentru mine nu există. Dar atunci parcă erai singur… Erai pe scenă şi cântai «Love is for free» şi chiar mă uitam la tine aşa şi zic «Chiar e drăguţ băiatul ăsta».

Şi, pe urmă, tot te mai vedeam… ştii că veneam la «Vocea României». Sunt consumatoare de muzică bună şi îmi plăcea foarte mult, veneam în public şi mă uitam aşa la tine”, a mai spus Gina în aceeași emisiune…

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies