Home Stiri Mondene Gina Pistol, declarații despre trauma care a marcat-o: „Cuvântul «tată» nu înseamnă nimic”

Gina Pistol, declarații despre trauma care a marcat-o: „Cuvântul «tată» nu înseamnă nimic”

autor Mirela
805 views

Gina Pistol se bucură de aprecierea a milioane de fani, tocmai datorită faptului că este o fire extrem de veselă și de pozitivă. Cu toate acestea, în copilărie, prezentatoarea și fratele său au trecut printr-o experiență care a marcat-o profund și peste care nu a putut să treacă nici în acest moment.

Când era mică, părinții ei s-au despărțit și, cu toate că tatăl ei i-a iubit atât pe ea, cât și pe fratele său, după pronunțarea divorțului, acesta nu a mai fost prezent în viața lor. Iubita lui Smiley susține că, pentru ea, cuvântul „tată” nu are nicio semnificație și nicio importanță, fiind extrem de dezamăgită de decizia pe care acesta a luat-o în urmă cu mai mulți ani.

„Cea mai mare greşeală pe care o fac părinţii când divorţează este că nu renunţă la orgolii. Pentru mine, cuvântul «tată» nu înseamnă nimic. Tata ne-a iubit mult pe mine şi pe fratele meu. După divorţ, s-a mai rupt de noi. S-a recăsătorit şi are doi băieţi. Pentru mine, familia e ceva frumos. Îmi doresc mult lucrul acesta”, a spus Gina Pistol, potrivit cancan.ro.

Mai mult decât atât, bunica Ginei a declarat că, la doar trei zile după ce a adus-o pe lume, mama ei a plecat de lângă ea, iar cei care au crescut-o au fost chiar ei, bunicii.

„Când sunt mici, copiii nu înţeleg multe lucruri. Pe parcurs, Gina a aflat adevărul. Taică-său nu a lăsat-o niciodată, el şi-a iubit mereu copiii şi a avut grijă să nu le lipsească nimic. Maică-sa, după ce a născut-o, la trei zile a lăsat-o la mine şi a plecat. Eu am crescut-o şi toată lumea din sat ştie asta. După ce l-a făcut şi pe frate-su, a început să o ceară pe fată la ea. Şi eu m-am gândit că nu e bine să-i ţinem despărţiţi. Am lăsat-o să plece şi la mamă, dar tot noi am ajutat-o cu bani”, a adăugat bunica acesteia, conform sursei menționate anterior…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed